2777
2789
عنوان

دکتر خوب

78 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من تازه عضو اینجا شدم ، من باردارم و دکترم معروف بود ولی  وقتی مطبش میرفتم انقدر سرش شلوغ بود که حوصله جواب دادن نداشت برای همین میخوام دکترمو عوض کنم کسی دکتر خوب میشناسه که هم تشخیصش عالی باشه و هم زایمان خوب بکنه من بارداری اولمه و خیلی سر بچه استرس دارم قلب جنین من هنوز تشکیل نشده و‌سن بارداریم را سونو کمتر از سن اصلی نشون میده سر همین خیلی استرس دارم در ضمن جنین من ۱۰ روز رشد نکرد و یهو ذوباره شروع به رشد کرد کسی هست مثل من شرایطش بوده باشه چهارشنبه باید برم سونو برای قلب خیلی استرس دارم طبق سونوگرافی الان هفته ۹ هستم و طبق اخرین پریوذم هفته ۱۲

مبارکه به سلامتی . عزیزم کدوم سمت میخوای؟

ممنون عزیزم ، فرقی نمیکنه فقط دکترش خوب باشه ولی سمت غرب تهران باشه بهتره اگه جاهای دیگه هم میشناسید که دکترش خوبه ممنون میشم معرفی کنید که خیالم بابت دکتر راحت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر منیره اخلاق نجات که اصلا هم اهل زیرمیزی نیستن و کارشون عالیه خیلی هم صبور و مهربونن روزهای زوج درمانگاه ولنجک میرن به نظرم ارزشش رو داره یکبار برید ببینیشون عاشقش میشین بس که خانمه

دکتر منیره اخلاق نجات که اصلا هم اهل زیرمیزی نیستن و کارشون عالیه خیلی هم صبور و مهربونن روزهای زوج ...

ممنون عزیزم فقط یه سوال من فقط میخوام سزارین بشم سزارین میکنه یا فقط طبیعی زایمان میکنه 

ممنون عزیزم فقط یه سوال من فقط میخوام سزارین بشم سزارین میکنه یا فقط طبیعی زایمان میکنه  

هر جفتش رو انجام میدن باور میکنی جای عمل من بعد یکسال تقریبا محو شده و یه خط خیلی باریک و در حد سه چهارسانت مونده خیلی هم پایین برش زده که تو چشم نباشه مثلا وقتی استخر اینا میرم ازش خیلی راضیم البته من طبیعی دوست داشتم ولی قسمت نشد

دکتر مسعود حسن پور خوبه .. چنتا از همکارای من رفتن پیشش عمل کردن واقعا خوب شدن .. قیافه هاشون طبیعی و شیکه . اگه دوس داشتی برو یه مشاوره بگیر . اصلا تو نت بهترین جراح بینی استخوانی تهران  سرچ بکنی میاره سایتش رو نمونه کاراشو ببین