2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه دخترم دو ماهشه میذارم ولی چون کوچیکه صابون رو دم معقدش نگه میدارم و فشار نمیدم داخل . ولی چر ...

میدونی چقدر کارت خطرناکه؟اصلا برای بچه شیاف صابون نمیذارن نهایتا شیاف گلیسرین همین شیاف و تنقیه صابون کلی کودک کشته اخری هم یک ماه و نیم پیش تو اهواز بود سرچ کن خطرات و تعداد کشته رو خودت پشیمون میشی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
وای ترسیدم

عزیزم علم انقدر پیشرفت کرده و دارو ها مخصوص تولید شده که این اعمال عصر حجری انجام نشه اگر مشکلت خیلی حاده بیزاکودیل بخر والا سیلاکس عالی و برگ صنا که باید دم کنی بخوری

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
😱😱😱 اصلأ نمیدونستم . ممنون که گفتی خیلی ناراحت شدم.مرسی گلم😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم اصلا شیاف صابون و نبات نکن در ثانی دختر گل نوزاد دوماهه تا پنج روز هم طبیعی شکمش کار نکنه مشغول وزن گیری اگر دیدی حس فشار داره اما روده تخلیه نمیشه و زور میزنه این کارو بکنه والا اگر با هر یبوست  خودت روده رو تحریک کنی تنبلی روده میگیره

خواهش میکنم عزیزم اصلا شیاف صابون و نبات نکن در ثانی دختر گل نوزاد دوماهه تا پنج روز هم طبیعی شکمش ک ...

نه دیگه صابون نمیزنم ولی وقتی پی پی داره خیلی گریه میکنه.واسه همین هول میشم و میگم بذار پی پی کنه اخه پسرم که بزرگتر تو نوزادی کولیک داشت وپدرم رو دراورد. باز ممنون باعث خیر شدی

نه دیگه صابون نمیزنم ولی وقتی پی پی داره خیلی گریه میکنه.واسه همین هول میشم و میگم بذار پی پی کنه اخ ...

قربونت عزیزم نه منظورم از شیاف کردن شیاف گلیسرین بود نه صابون😅درک میکنم مادر بودن همیشه با استرسه کلا بچه ها کولیکی همیشه مشغول گریه ان و بی خوابی 

من واسه دخترم دو ماهشه میذارم ولی چون کوچیکه صابون رو دم معقدش نگه میدارم و فشار نمیدم داخل . ولی چر ...

سلام عزیزم نوزاد منم دوماهه ده روزه شکمش کار نکرده میشه بگی چجوری استفاده کردی.وجواب داد.چ صابونی