2777
2789
عنوان

درباره غذای بچه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 45 پست
باید بعدش دم بزارم؟

اره دیگه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😚

من تو تمام مسایل سعی کردم از روشهای جدید بهره ببرم فقط درمورد تغذیه مثل مامانهامون رفتارکردم نمیدونم کارم درست بوده یا اشتباه 

اصلا هم تو غذاخوردن اصرار نکردم هروقت دوست داشته خورده هروقت نه بیخیالش شدم 

آیامن مادربدی هستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من تو تمام مسایل سعی کردم از روشهای جدید بهره ببرم فقط درمورد تغذیه مثل مامانهامون رفتارکردم نمیدونم ...

شوهر من با من بحث میکنه که چرا انقدر حرس میخورم و بی خیال نیستم میگه خورد خورد نخورد ولش کن

شوهر من با من بحث میکنه که چرا انقدر حرس میخورم و بی خیال نیستم میگه خورد خورد نخورد ولش کن

من کلا مادر بیخیالی هستم بزن به بیخیالی والاخودت رو پیر میکنی و درنهایت وروجک های امروز ازهمون نوزادی کاری روکه خودشون دوست دارن انجام‌میدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اه من به خاطر خواصش درست کردم وافعا نداره

چرا خاصیت داره. پزشک متخصص اطفال هم تایید کرده. چون برنج نشاسته ست و همه ی ویتامین ها رو جذب میکنه. فقط سعی کن زیاد نمک نزنی به خورش و نمک اضافه و ادویه رو بعد از پخت و درآوردن برنج اضافه کنی

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
من تو تمام مسایل سعی کردم از روشهای جدید بهره ببرم فقط درمورد تغذیه مثل مامانهامون رفتارکردم نمیدونم ...

همین درسته. اگه روش تغذیه ای مامانا اشتباه بود الان همه مون مشکلات گوارشی داشتیم

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
همین درسته. اگه روش تغذیه ای مامانا اشتباه بود الان همه مون مشکلات گوارشی داشتیم

من اصلا درک‌ نمیکنم چرا بعد میبینم بچه هایی که تا این حد پرهیزدارن یا بدغذامیشن یا حریص حد وسط ندیدم اون موردهایی روکه دیدم

من یک سوال دارم  ماخودمون بچگی هامون چطور بزرگ شدیم برامون غذای مخصوص درست میکردن؟! بعد این بچ ...

خوب میگن ب بچه غذای مزه دار ندین ک بچه بعدا بد غذا نباشه و همه چی بخوره 

و البته هرچیزی ی زمان داره غذای سفره برا بچه چندماهه سنگینه

درسته همه ی ما اینجوری بزرگ شدیم ولی بببین چقد ماها مشکلات معده داریم 

من که معتقدم هر ماه با توجه ب جدول غذای مخصوص بچه رو بدیم بهتره 

ولی از ی سال غذا سفره 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
خوب میگن ب بچه غذای مزه دار ندین ک بچه بعدا بد غذا نباشه و همه چی بخوره  و البته هرچیزی ی زمان ...

خوب ذایقه اش عادت کنه به بی مزه بعدا نمیخوره تو ذوقش آیا؟من طبق همون جدول پیش رفتم اما نمک شکر ادویه رو زیاد رعایت نکردم 

خوب ذایقه اش عادت کنه به بی مزه بعدا نمیخوره تو ذوقش آیا؟من طبق همون جدول پیش رفتم اما نمک شکر ادویه ...

نه دیگه وقتی غذاهای بی مزه رو بخوره بعد با غذای مزه دار مشکلی نداره

ببین اصلا بچه ها اکثرا غذاهای خیلی بی مزه نمیخورن منم یکم نمکو میزدم ولی شکر و هنوزم ک‌ بزرگ شدن نمیدم زیاد و ادویه هم زیر ی سال فقط زردچوبه میزدم 

اما الان غذای تندم جدیدا میدم البته سه سالشه ولی عاشق تندیه 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
نه دیگه وقتی غذاهای بی مزه رو بخوره بعد با غذای مزه دار مشکلی نداره ببین اصلا بچه ها اکثرا غذاهای خ ...

من و همسرم کلا قند وشکر مصرفمون صفر هست شاید باورتون نشه هفت ساله ازدواج کردیم هنوز قندنخریدیم بیشترموادطبیعی استفاده میکنیم نمک هم کلا کم میزنم ولی چون عروس جنوبی هام غذاهام پرادویه هستش بازم به خاطر پسرم زیاد تند نمیکنم

من و همسرم کلا قند وشکر مصرفمون صفر هست شاید باورتون نشه هفت ساله ازدواج کردیم هنوز قندنخریدیم بیشتر ...

منم عروس جنوبیام 😬

کلا زیر یه سال یکم مراعات کن

بعدش همه جی بده بخوره

باورت میشه من باقالی تازه دادم بهشون ک یکیشون پنج سالش داره میشه میترسیدم گفتم شاید حساسیت بده

من خودم حساس بودم رو غذاشون