2777
2789
ولش كن بهش فشار نيار بعدا ميره جىسراغ چيزه ديگه بيشتر ناراحت ميشي بذار سرش گرم همين نوشيدني باشه ول ...

آخه خیلی اذیت میشم از خودم متنفر میشم تا مرز خودکشی و جدایی فکرم میره

هم باعث میشه شبا دیر بیاد هم خواب آلود باشه 

وقتی میفهمم جیگرم آتیش میگیره 

وقتی میخورن چه اثراتی داره؟

هم دیر میاد خونه هم خواب آلود هست 

وقای یه جا مهمونی باشم باید از دیر اومدنش خجالت بکشم البته یه مقدار دهنشم بو میده 

در کل من متنفرم از مشروب 

خدایا آخه چرا سر من این بلا رو آوردی وای خدایا دارم دیوونه میشم من این زندگیو میخواستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم دیر میاد خونه هم خواب آلود هست  وقای یه جا مهمونی باشم باید از دیر اومدنش خجالت بکشم البته ...

مگه از اول نميدونستي ميخوره

خب چرا توي خونه نميخوره 

لايك نكن مرسي اه
من شوهرم میدونه چقدربدبازم میخوره دوست داره بزارکنارولی بازم میخوره 

دقیقا شوهر منم 

آخه مگه میشه از مضراتش ندونن ولی دیگه دست خودشون نیست معتاد شدن نمیتونن ترک کنن مگر اراده آهنین داشته باشن 

دقیقا شوهر منم امشب دوباره بهم قول داد دیگه نخوره ولی....

میشه بگی شما و شوهرتون چندسالتونه ؟بچه هم دارین؟شوهر شما وقتی میخوره چه عواقبی تو خونتون داره و اینکه چرا میخوره و چند ساله؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم اگه دوست نداری بهشون جواب نده