2777
2789
قره داغی من خیلی میرم مطبش اونجا سرطانی ها میان پیوند مغز و استخوان مشکل پسر خودمو درمان کرد دیسک ...

منم تعریفشو شنیدم ولی انگاراصلا نوبت نمیده یاخیلی سخت 

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برو پروفسور رضوانی مطب خصوصی نداره خارج مطب داره و بیمارستان مهر مستقیم برو بیمارستان مهرنوبت بگ ...

چ روزایی ازهفته هست؟اونم سخت نوبت میده؟تلفنی وقت نمیدن

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند
چجوری نوبت میدن؟تلفنی یا اینترنتی

تلفنی نوبت میده. اما در اصل اسمتو مینویسه که بری حضوری نوبت بگیری. اگر اول وقت بری زیاد طول نمیکشه. 

میدان بیمارستان امام رضاست مطبش. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
تلفنی نوبت میده. اما در اصل اسمتو مینویسه که بری حضوری نوبت بگیری. اگر اول وقت بری زیاد طول نمیکشه.& ...

یعنی چی چقد جلوترباید تماس بگیری؟یعنی وقتی تلفنی گفت شنبه بیاد وبریم باز میفرسته ک روز دیگه ای بریم؟

یعنی چی چقد جلوترباید تماس بگیری؟یعنی وقتی تلفنی گفت شنبه بیاد وبریم باز میفرسته ک روز دیگه ای بریم؟

نه عزیزم. بزار بهتر توضیح بدم😀

مثلا شما زنگ میزنی منشی میگه ساعت 6 تا 7 اینجا باش. این ساعت واسه نوبت گرفتن شماست. به چند نفر همین ساعت رو گفته. شما 6 میری پذیرش میشی. باید بشینی تا قبلی های شما نوبتشون بشه. گاهی اوقات دکتر گچ گیری داره بیشترم طول میکشه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
نه عزیزم. بزار بهتر توضیح بدم😀 مثلا شما زنگ میزنی منشی میگه ساعت 6 تا 7 اینجا باش. این ساعت واسه ن ...

آهان ممنون عزیزم❤

سلام بچه ها من کمر درد شدید داشتم رفتم پیش دکتر سعید مهاجرزاده واقعا برام معجزه کردن

تشخیصشون و روش های درمانی که معرفی کردن عالی بود

پیشنها میکنم حتما برین ، از سایتشون میتونید آنلاین نوبت هم بگیرید

https://www.drmohajerzadeh.com/

اره تو مشهد فقط کار دکتر حمید هجرتی خوبه . من آرتروز زانو داشتم پیش هر دکتری میرفتم جواب درستی بهم نمی داد یکی از دوستام دکتر هجرتی رو بهم معرفی کرد واقعا دکتر خوبی هستن و تشخیصشون فوق العادست