2777
2789
عنوان

لطفا یک لحظه وقتتون رو به من بدین

108 بازدید | 13 پست

خانما پسر هشت ماهه ام ۳ شبه راس ساعت ۱۲ و یک و نیم از خواب میپره و شروع به جیغای وحشتناک میکنه.باید حدود ۵ دقیقه بغلش کنم و راش ببرمو برقو روشن کنم باز دوباره روی پا تکونش بدم تا بخوابه.کسی تجربه مشابه داشته؟ چرا دقیقا راس یک ساعت مشخص؟ امشب مجبور شدم با پسرم توی پذیرایی بخوابم چون جیغای دو شبه گذشتش باعث شد شوهرم خواب راحت نداشته باشه و توی محل کار چرت بزنه.ممنون میشم اگه تجربه دارید دلیلشو راههای رفع مشکل رو به من بگید.

شايد خوابي چيزي ميبينه.از چيزي نترسيده اخيرا؟چيزي جلوش نگفتيد؟فيلم يا كارتوني نديده؟احتمالا چيزي تو روحيه بچه تاثير گذاشته.ميتوني ببريش پيش مشاور.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من از فیلم مختار ترسیده بود و ما نمی دونستیم شبها گریه میکرد و میگفت منو ببرید دکتر تا اینکه از یه آخوند پیر براش کتاب باز کردیم و دعایی داد و گفت ترسیده بعد اینکه دعا را یکی را در بالش دخترم گذاشتیم و یکی را به همراه دخترم گذاشتیم خوب شد و گفت که از فیلم ترسیده دیگه فیلم های ترسناک نگاه نمی کنیم آن موقع ۴ سال داشت

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
شايد خوابي چيزي ميبينه.از چيزي نترسيده اخيرا؟چيزي جلوش نگفتيد؟فيلم يا كارتوني نديده؟احتمالا چيز ...

نه والا پسرم ۸ ماهشه فیلم و کارتونم نمیبینه، فقط تنها اتفاقی که اخیرا افتاده، ۳شب پیش مهمون داشتیم و خیلی خونه شلوغ پلوغ بود.تا به حال مهمون نداشتیم که توی شلوغی باشه

آره گلم تنها میخوابید اما الان کنار خودمه 

خب همین دیگه آجی ، یه لحظه بیدار میشه یا قلت میزنه شما رو نمیبینه حس نمیکنه  دنیا براش وحشتناک میشه ، الان همه چیزش تویی .

چراغ خواب روشن بذاری هم خوبه

پسرم ۸ ماهست اصلا اهل تلویزیون نیس فقط شبکه پویا میبینه

باشه شاید از چیزی ترسیده مثلا یکی از اقوام یا خودتان براش شکلک در بیارید تا بخنده ولی بچه ترسیده باشه

[QUOTE=64286015]باشه شاید از چیزی ترسیده مثلا یکی از اقوام یا خودتان براش شکلک در بیارید تا بخنده ول ...

دختر منم فقط ساعت ۱۱ شب شروع به گیه کردن میکرد

چیکار کردین که رفع شد؟

گفتم یه آخوند پیری بود گفتیم برایش قران باز کرد و دعا نوشت خوب شد اولا که گریه میکرد فقط میگفت منو ببرید دکتر حتی پارک هم میبردیم گریه میکرد