2777
2789
عنوان

عروس با دختر فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 69 پست
خیلی رو اعصابه.. جالبه کارای من اصلا به چشمشون نمیاد بعد جاریم یکار میکنه سریع به زبون میارنشو ازش ت ...

مادرشوهر منم همین جوره بین من و جاریم فرق میزاره هرچقدرم بهشون بی احترامی میکنه بازم باش خوبه مثلا واسه تولد جاریم مجبورمون کرد بریم واسش ظرف ماکروفر ست و شیک و گرون بخریم ولی اصلا واسه من تولد نگرفتن خواهر شوهرم به من گفت واسش گردنبند درست ک خوشحال شه ولی اصلا از من نمی پرسن تولدت کیه؟هرچند میدونن نمیخوان بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم همین جوره بین من و جاریم فرق میزاره هرچقدرم بهشون بی احترامی میکنه بازم باش خوبه مثلا و ...

واسه منم اینجوریه روز تولدم حتی زنگ نزدن یه تبریک بگن بعد واسه جاریم رفتن کیک خریدن

مادرشوهر منم همین جوره بین من و جاریم فرق میزاره هرچقدرم بهشون بی احترامی میکنه بازم باش خوبه مثلا و ...

خب تو هم نرو و کادو نگیر ،خانواده شوهرمنم از روزی که دیدمشون داشتن بین جاریها فرق میذاشتن جاریم خاهرزاده مادرشوهرست من اوایل خودم بودم تلافی نمیکردم اما بعد از گذشت یک سال فهمیدم چه مدلی ان خودم و کشیدم کنار اعصابمم اروم نیازی هم ندارم تلاش کنم که با من خوب باشن یا بشم عروس خوبه چون من هر کاری هم کنم بینشون غریبم و اینا هم ذات بدشون عوض نمیشه

خب تو هم نرو و کادو نگیر ،خانواده شوهرمنم از روزی که دیدمشون داشتن بین جاریها فرق میذاشتن جاریم خاهر ...

جاری من غریبه است،من یه ماه اول سعی کردم باهاشون خوب باشم اخه ادم دلش نمیخاد یه جایی بره با همه دشمن باشه ولی دیدم شدید بی محلی میکنن باهاشون حرف میزدم اصلا جواب نمیدادن منم دیگه محلشون نمیدم از در ک میرم تو یه سلام سرد و خیلی زودهم به شوهرم میگم بریم هیچ تلاشی نمیکنم ک با من خوب باشن حالم از همه شون بهم میخوره واسه تولد جاری مجبور بودم کادو بگیرم اگه باشون قهر کنم با شوهرم بد میشن دلم واسه شوهرم میسوزه به جز همینا کسیو نداره 

تو خانواده ی شوهره من فرق داره مثلا میگن دخترشون شبیه دخترای خوشگل هندیه به جاریم میگن توهم شبیه اون ...

بعد ميگن عروس اله بله . 

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 
جاری من غریبه است،من یه ماه اول سعی کردم باهاشون خوب باشم اخه ادم دلش نمیخاد یه جایی بره با همه دشمن ...

ميدونم چي ميگي . يعني مجبوريم اونايي رو تحمل كنيم كه واقعاً لياقت حتي يك سلام خشك و خالي رو ندارن 

خب تو هم نرو و کادو نگیر ،خانواده شوهرمنم از روزی که دیدمشون داشتن بین جاریها فرق میذاشتن جاریم خاهر ...

حالا خوبه تَو بعد از يكسال فهميدي . حداقل زورت نمياد كه محبت بيخود كردي واسه ي آدماي بي لياقت 

واسه منم اینجوریه روز تولدم حتی زنگ نزدن یه تبریک بگن بعد واسه جاریم رفتن کیک خریدن

اميدوارم انتظارشون هم از اون عروسشون بيشتر باشه 

حالم از اينكارا بد ميشه . بخدا اينجور آدما   فقر فرهنگ و شعور دارن 

کل اسباب دخترشو تو خونش خودش چید موقع اسباب کشی من اصلا یه رنگ نزد.منم تو اسباب کشیش نرفتم بهش برخور ...

خوب خودش با رفتارش گفته بهت ديگه . ناراحتيش ديگه واسه چي بوده ؟ بايد دخترش ميرفت كمكش 

ميدونم چي ميگي . يعني مجبوريم اونايي رو تحمل كنيم كه واقعاً لياقت حتي يك سلام خشك و خالي رو ندارن&nb ...

آره خواهر فقط میتونم بگم خدا از همچین مادرایی نگذره یعنی مادرشوهر من به شوهرم ک پسرشه و از پوست و خونشه بد میکنه که جاریم خوشحال بشه حتی یه بار تو جمع جاریم به شوهرم توهین کرد هیچکس هیچی نگفت بعد ک به مادرشوهرم اعتراض کردم گفت نه منظوری نداشت کثافط مادر نیست خدا ازش نگذره

آره خواهر فقط میتونم بگم خدا از همچین مادرایی نگذره یعنی مادرشوهر من به شوهرم ک پسرشه و از پوست و خو ...

بعضيا واقعاً عجيبن

مادرشوهر من دامادشو بیشتر از پسرش دوست داره خیلیییی برای من جای سواله.وقای اون میده اندواع غذا میزار ...

عزيرم باج ميده به داماده كه دخترش رو أذيت نكنه