2777
2789
عنوان

حرم امام رضا

548 بازدید | 20 پست

سلام من سال پیش برای اولین بار رفتم  مشهد زیارت امام رضا و چون شنیده بودم دعات تو اولین زیارت قبول میشه یه ازدواج خوب خواستم الان یه سال میگذره و الان یه مدتیه چند تا ختم و چله برداشتم و تازگیا چند بار خواب دیدم تو حرم امام رضام. دیشبم باز خواب دیدم تو حرمم خیلی خوشحال بودم میگفتم همه شب تو حرمم میتونم نماز جعفر طیار و نمازای دیگه بخونم که اینجا خدا قبول میکنه به نظرتون تعبیرش چیه؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله دوباره قسمتت میشه توخونتون نمازجعفرطیاربخون انشاالله رفتی اونجاهم بخون

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
انشاالله دوباره قسمتت میشه توخونتون نمازجعفرطیاربخون انشاالله رفتی اونجاهم بخون

بله یه مدتیه شروع کردم تو خونمون این نمازا رو  میخونم و تو خوابم خوشحال بودم که اگه تو خونه قبول نمیشده اینجا واسه حاجتم حتما قبول میشه

من پارسال همین روز تو حرم بودم‌الان خیلی دلم تنگ شده.البته بعد اونم دوباره رفتم ولی الانم دلم میخواد ...

منم خیلی دلم میخواد نذر کرده بودم اگه دعام مستجاب شد میام باز حرم ولی هنوز مستجاب نشده  

ای کاش    

البته ممکنه که دوباره قسمتتون بشه که مشرف بشید

ولی این دفعه اگه آقا امام رضا طلبید شما رو شما ازامام رضا بخواهید که زیارت حرم امام حسین(ع)راقسمتتون کنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
البته ممکنه که دوباره قسمتتون بشه که مشرف بشید  ولی این دفعه اگه آقا امام رضا طلبید شما رو شما ...

ان شاالله ولی از نظر هزینه امکانشو ندارم ولی خیلی دلم میخواد سال پیش که روز اول برای اولین بار میخواستم وارد حرم بشم تو دلم گفتم دارم میرم داخل مهمون امام رضام یعنی امام رضا پدیرایی نمیکنه ازم نمیدونم چرا همچین چیزی از دلم گذشت یدفعه دم در یکی شکلات نذری بهم تعارف کرد برداشتم در حالیکه حواهرام که کنارم بودن  میخواستن اونا هم وارد بشن قسمتشون نشد چون من تو دلم خواسته بودم خیلی جالب بود برام