2777
2789

دارم میمیرم 

جیگرم سوختههه

پدرشوهر مهربونم پرپر شد 

بابام رفت 

بابام خونشو از ما جدا کرد 

بابا از ما سیر شد 

بابا دوهفته یه چیکه اب نخورد تشنش بود 

بابا از تنهایی میترسید بابام تنها شد 

توروخدا بگید چجوری بعد مرگ عزیزاتون کنار اومدید 

هرکی داغدار شده بگه این داغ تا کی انقد سنگینه

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباتون فوت شدن یا پدر شوهرتون

پدرشوهرم 

اما مثل بابام بود 

مهربووون بود ماه بود دوست داشتنی بود 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

نیومدم عزیز دلم اما امیدوارم شما بتونی کنار بیای

مادرم سال ۸۳ رفت.

هنوز گاهی شبا گریه میکنم 

یه جایی تدریس میکردم یه خانمی شبیه مادرم شاگردم بود داشتم دیوونه میشدم. کنترل رفتارم از دستم خارج شده بود.

الانم بغص کردم گلوم داره میترکه.‌دخترم هست نمیشه گریه کنم. منتظرم بره بخوابه خودمو خالی کنم.

من پدربزرگم ۱۱ساله رفته هنوزم ک هنوزه وقتی یادش میوفتم یه آه میکشم😢

بمیرم برای دلت 

من قلبم میسوزه 

صورت ماهشو تو غسالخونه دیدم بابا خوااااب بود اروم گرفته بود

خوابیامرزدشون..دنیا همینه دیگه😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من بعد از فوت پدر بزرگم تا پنج ماه داغون بودم الانم يادش ميفتم خيلي ناراحت ميشم بعد از چند سال

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩خواهرى ميشه لطفا براى حاجتم صلوات بفرستى💚💚💚اون كه هواتو داره مراقب دل منم هست  مراقب منم هست   
خدا بیامرزدش.بابای من پنج ساله فوت کرده.😭 مجبوری کنار بیای مجبوری.من که هنوز رفتنش رو باور ندارم

بمیرم برات 

نمیتوووونم کنار بیام 

نمیتونم اب بخورم میگم بابا تشنش بود 

بابا فقط سرم و دارو میخوردی بمیرم

من بعد از فوت پدر بزرگم تا پنج ماه داغون بودم الانم يادش ميفتم خيلي ناراحت ميشم بعد از چند سال &nb ...

خدا رحمتش کنه خیلی سخته  

بابای شوهرم مهربون بود یه دونه بود 

انقد باهم شوخی میکردیم میخندیدیم 

بابا درحقش ناحقی شد

مامان قشنگم حدودا یکسال ونیمه

هرگزززز فراموش نمیشه..شش ماه تحت نظر مشاوره..گریه گریه کارم بود...سعی کن هروقت دلت گرفت گریه کنی یکم؛ بعدا که بهتر شدی آروم شدی قرآن بخون براشون گلم. تسلیت میگم بهتون