2777
2789
عنوان

ميخوام برنز كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اسن که رنگی که میخوای در بیاد باید به مقدار لازم که جلوی آفتاب میمونی کرم برونز بزنی و این که چون دست و صورت خیلی زودتر از جاهای دیگه برنز میشه بتید ۲ ۳ بار پشت سر هم برا ی قسمت های دیگه بدنت بری

برو جنوب یا اگه میتونی دبی 

الان افتاب داغ سریع برنز میشی..

منم سبزه و به سفید ترجیج میدم.

هروقتم میرم استخر خانومای سفید و میبینم پیش خودم میگم من اگه مرد بودم هیچوقت سراغ خانومای سفید پوست نمیرفتم.

سبزه یه نمک خاصی داره اصن.

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
😁😁😁پ چرا مردا انقد سفید پرستن😁

همشون که نیستن.

فک کنم ۵۰. ۵۰ باشن

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
😁والا من گندمیم   دوس داشتم سفید میبودم

دیونه ای 😑😑😑

سفید اصلا نمک نداره خدایی ..مخصوصا بور ..

سبزه خیلی با نمک و تو دل برو هست...

تازه از مرد سفید که به شدت متنفرم..

دیونه ای 😑😑😑 سفید اصلا نمک نداره خدایی ..مخصوصا بور .. سبزه خیلی با نمک و تو دل برو هست.. ...

منم از مرد سفید متنفرم 

سبزه دوس دارم 

ولی حرف بعضی مردا  که میگن دختر باید سفید باشه  ازارم میده

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊

ن باباااا .. همه که یجور نیستن