2777
2789
عنوان

تالار نفس در طرقبه مشهد بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سايت بياتو عروسي عزيزم 

رفتم دیدم عزیزم

من که نپسندیدم نفس رو

خیلی معمولی بود بنظرم

سلیقه ایه دیگه

من اندریا رو تو شاندیز میپسندم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
رفتم دیدم عزیزم من که نپسندیدم نفس رو خیلی معمولی بود بنظرم سلیقه ایه دیگه من اندریا رو تو شاندی ...

الان دارم ميبينم عكساشو 

البته من فضاي باغشو نميخوام چون تو ابانه جشنم 

تالار کوچیکه بستگی داره مهمونات چقدر باشه

به ستاره هاش توجه نکن کلی تالار اینطوری تو مشهد که به درد مفت نمیخوره 

تالارای معروف طرف طرقبه و شاندیز فیروزه و زندیق و قصر مهرگان

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
واااي چ شيكه  مرسي عزيزم حتما ميرم منوشو ببينم

عالیه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
تالار کوچیکه بستگی داره مهمونات چقدر باشه به ستاره هاش توجه نکن کلی تالار اینطوری تو مشهد که به درد ...

قصر مهرگانم عالیه

خيلي شيكه اينم  قيمتاش تو چ محدودس عزيزم ميدوني ؟؟

قیمتاشو نمیدونم

قصر مهرگان تولد دعوت بودم اندریا عروسی

سلام عزیزم اصلا جای خوبی نبود افتضاحههه

عروسی یکی از نزدیکانم اونجا بود و واقعا راضی نبودیم..

میوه ها نشسته ...

بی برنامه و خیلی وقتمونو الکی گرفتن ..

میزان گوشت سفارشی مون ۳۰۰گرمی بود ولی به زور غذایی که جلومون گزاشتن به ۱۰۰گرم میرسسد ..

مثلا الاچیق کزاشته بودن واسه چایی و شیر که به زور شاید ۳۰نفرو کفاف میداد واسه همون چ قدر پول روش کشیدن ..

کیک سه طبقشون نخودی مزخرف ..

مثلا جلومون فسنجون گزاشته بودن ولی توش هیچی گوشت نداشته رب انار بود و پیاز و الووو..

نور افشانی هم همه ی وسایلشو خودمون بردیم اونا هیچ غلطی نکردن‌.‌.

سلام عزیزم اصلا جای خوبی نبود افتضاحههه

عروسی یکی از نزدیکانم اونجا بود و واقعا راضی نبودیم..

میوه ها نشسته ...

بی برنامه و خیلی وقتمونو الکی گرفتن ..

میزان گوشت سفارشی مون ۳۰۰گرمی بود ولی به زور غذایی که جلومون گزاشتن به ۱۰۰گرم میرسسد ..

مثلا الاچیق کزاشته بودن واسه چایی و شیر که به زور شاید ۳۰نفرو کفاف میداد واسه همون چ قدر پول روش کشیدن ..

کیک سه طبقشون نخودی مزخرف ..

مثلا جلومون فسنجون گزاشته بودن ولی توش هیچی گوشت نداشته رب انار بود و پیاز و الووو..

نور افشانی هم همه ی وسایلشو خودمون بردیم اونا هیچ غلطی نکردن‌.‌.