2777
2789
عنوان

وابستگی شدید پسرم به خونه مادرشوهر

5308 بازدید | 56 پست

بچه ها من طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنم. قبل بچه دار شدم زیاد مشکلی باهاشون نداشتم از وقتی بچه دار شدم از روز بعد از بیمارستان یه سره اومد بچه نوزاد برد خونشون اومد هی گفت سینتو نمیگیره و شیر نداری و شیر خشک میخواد اعصابمو بهم میریخت.من شب تا صبح بیدار بودم صبح میخواستم بخوابم یه سره میومد در میزد میومد سرکشی و بچه رو میبرد بالا تا هم به شوهرم گله میکردم دعوا راه میوفتاد و میرفت به خانوادش میگفت و قهر میکردن . بعد هم یه سره میگفت بذار بزرگ بشه پله ها رو میگیره میاد بالا تو رو نمیخواد خونتونو زندان میدونه منو دوست داره.الان پسرم 2 سالشه هنوز همونطوریه اوضاع و انقد بچه رو بد عادت کردن که واقعا پسرم نمیخواد بیاد خونمون. افسردگی گرفتم نمیدونم باید چکار کنم ازتون میخوام راهکار بهم بدین. در ضمن منکه دیدم از پسشون برنمیام از یکسالو نیمگی بچم رفتم سر کار حرکاتشونو کمتر ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما خیلی نوه اشونو دوست دارن آخه نوه مغز بادومه تو هم نباید حساسیت داشته باشی تازه چه بهتر بخدا من همش خودم نگه میدارم خسته میشم خودتم سرکار رفتی خوب بیشتز با اونا بوده باهاشون عجین شده عادت کرده سعی کن حساس نباشی اونا هم دوسش دارن بچه اتو الان مثل خانواده شوهر من خوبه که تا حالا نه کاری برای بچه من کردن نه نگه داشتن تازه تزم میدن من مادر خوبی نیستم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
ی کاری کن وقتی پیشته بهش خوش بگذره

باورت میشه از سر کار میرم دنبالش تا منو میبینه میگه بروو . بعدم با هزار ترفند میگم بریم بستنی بخرم برات . تا میرسیم دم خونه گریه شروع میشه که من میخوام برم بالا

سرکار نرو 

شوهرت میره سرکار بگیر بخواب درو هم از داخل قفل کن

یا همون اول صبح پاشو بچه تو بردار برو خونه مادرت

یا برو پارک برو بیرون کمتر بزار دم دستشون باشی

هرموقع میخواد بیاد بهانه بیار بچخ رو ببر حموم

اکثر مواقع هم درو از داخل قفل کن اومد جواب نده بعد گفت بگو خواب بودم

عزیزم حتما خیلی نوه اشونو دوست دارن آخه نوه مغز بادومه تو هم نباید حساسیت داشته باشی تازه چه بهتر بخ ...

ببین حرفای مادر شوهرم و کاراش که از اول بچه رو برمیداشت میبرد بالا میگفت خونه ما رو دوست داره و الان که به امید پسرم میرم خونه و منو نمیخواد داغونم میکنه