2777
2789
عنوان

خانمای ماه نهم بارداری

36031 بازدید | 31 پست

بیاین یکم درد و دل کنیم😕😕😕😕

من هفته ۳۷ ام داره تموم میشه

دکترم میگه طبیعی زایمان کن ولی من نمیخوام اون همه سختی بکشم و بچم اذیت شه

شما میخواین چیکار کنید؟

وضعیت جسمی و روحیتون چجوریه؟

غذا چی میخورین چی نمیخورین؟ ورزش چی؟

من دیروز دو بار رفتم پیاده روی شب از بدن درد نمیتونستم بخوایم😕

خدایا شکرت ...  

سلام منم۳۶ هفتم ۳ مردادوقت سزارین دارم خداروشکر هیچی سنگین شدم خیلی بدن درد دارم واستخون درد بچها جاشون نیس هی قمبل میکنن همه چی فعلا میخورم سونو هم دوسه ماهیه نرفتم ببینم وزنشون چقدره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۳۳ هستم میخوام سزارین بشم و الان استرس اینو دارم که یوقت بچه م خوب وزن نگیره  و کلی هم ...

بچه تو ۳۷ و ۳ روز کامل پیشه

وزنشم که تو سونو معلومه

خودتون سزازین خواستین؟

خدایا شکرت ...  
من هفته ۳۱ هستم‌ وای همش خسته ام نمی دونم بعضی ها چجوری میرن پیاده روی جون ندارم طبیعی زایمان کنم د ...

من که از ۳ ماهه سوم لگن درد و بدن درد دارم که میگن اینم بخاطر هورمونهاست و بارداری

دکتر شمام دلیل میخواد؟

واس من میگه بای  از روانشناس نامه بیاری

درحالی که قبل عید گفته بود هرچی خودت بخوای

خدایا شکرت ...  

بله خودم سزارین میخوام از طبیعی متاسفانه میترسم 

درمورد وزن هم یبار ۳۰ هفته رفتم سونو ۱۵۰۰ بود نمیدونم دکتر دوباره سونو میفرسته یا نه 

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..

منم اخر 37. تازه چندروزه میرم پیاده روی طبیعی هم میخوام ایشالا به امیدخدا.

اخرین سونوتون چندهفته رفتین نی نی چندکیلو بود؟

شما شکمتون اومده پایین؟ من هنوز نی نی بالاست اصلا شکمم نیومده پایین

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من که از ۳ ماهه سوم لگن درد و بدن درد دارم که میگن اینم بخاطر هورمونهاست و بارداری دکتر شمام دلیل م ...

من شیرازم و شیراز خیلی خیلی دارن سخت میگیرن

من حتی نامه روانپزشک هم گرفتم ولی بازم میگن ممکنه بیمارستان قبول نکنه

گرفتاری شدیم بخدا

منم مشهدم خيلي سخت ميگيرن درد و انقباض هيچي ندارم بهم گفتن ٣ شنبه بيا بيمارستان نميدونم چي ميشه دعا كنيد واسم

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.