2777
2789
عنوان

اصفهانی های مهمون نواز ...

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 40 پست
اااا بابا بزار بیاد... دو زار این فروشنده های شهر ما کاسبی کنن 😂😂😂 خعلی گرونیه مسافرم نیست

گرم خب بنده خدا میخواد هزینه کنه البته الان شهرهای سردسیر هم گرمه چ برسه به اصفهان

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي چقدر اشتباه راهنمايي ميكنين!!!

باغ غدير ك نميتونن چادر بزنن و شب اطراق كنن!!

تنها جا براتون ك حالت پارك باشه و امكانات اوليه داره و ميتونين چادربزنين و بخوابين باغ فدكه ك هزينش كمه 

😂😂

ببین من رستوران خوب میشناسم میتونم بهت بگم

شب نشین غذاش خوبه. محیطشم خوبه... سینی ۶ نفره با همههه غذایی داخلش که دیگه ۸ نفر را راحت ساپورت کنه میشه ۲۸۰ تومن... با برنج و نوشابه و ماست اینا

رستوران های سیتی سنتر سپاهان شهر هم عااالیه... رستوران هرمس اونجا هست که باربیکیو داره... خودت غذا را کباب میکنی و میخوری... برات چند مدل گوشت و مرغ و ماهی میاره. خودشو رو میز میپزن. گرونه یه کم

اگه دوست دارن برن جایی که ارزون باشه، محیطشم خوب باشه، غذاش هم معمولی ولی خوب باشه، برن رستوران همنشین

ارزونه چون مال ارتشه

یه باغه

قیمت غذاهاش ارزونه

ولی معمولی دست پختش

واي چقدر اشتباه راهنمايي ميكنين!!! باغ غدير ك نميتونن چادر بزنن و شب اطراق كنن!! تنها جا براتون ك ...

ارهههه منم هی تو ذهنم بود که انگار خیلییی وقته تو باغ غدیر مسافر ندیدم

درست میگی