2777
2789
عنوان

خدایا... باز دل بی صاحابم گرفته.....

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
عزیزم دیروز یادته بهت گفتم که از چیزای استرس آور و ناراحت کننده دوری کن به غیر اینکه حالت بد بشه ثمر ...

من همیشه اشکم لب مشکم بود و اروم میشدم

ولی این چند روزه جز چند قطره اشکم هم.خشک شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یادمه, چون اسمت خاصه یادم هست دست خودم نیس

خودتو مشغول کن نماز بخون راز و نیاز با خدا با امام زمان عج حرف بزن گریه کن خواستهاتو بگو مثل خودم مطمعن باش آرامش میگیری.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

عاشق امضاتم ❤❤😍😍

ممنون بهار جان باور میکنی من تا به حال تمام خواستهامو از امام زمان عج گرفتم .واقعا اسمش میاد چشمام پر اشک میشه مثل الان.نوکرشم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خودتو مشغول کن نماز بخون راز و نیاز با خدا با امام زمان عج حرف بزن گریه کن خواستهاتو بگو مثل خودم مط ...

اره راست میگی, دعا میخونم

ولی چند وقته نماز نخوندم, اصلا امسال روزه هم نگرفتم من احمق

ممنون بهار جان باور میکنی من تا به حال تمام خواستهامو از امام زمان عج گرفتم .واقعا اسمش میاد چشمام پ ...

ایسالا همیشه اینطور حال دلت خوب باشه, تو ک انقدر پارتی کلفته پا در میونی کن واسه ما

این جور گفتی بیچاره, ناراحت شدم چ کنم اسم رو نمیتونم تغییر بدم توکل ب خودس

دوست عزیزم معذرت میخوام اصلا قصد ناراحت کردنتو نداشتم .ببخشید.

ایسالا همیشه اینطور حال دلت خوب باشه, تو ک انقدر پارتی کلفته پا در میونی کن واسه ما

عزیزم یه چیزی بهت میگم با خدا به آرامش برس .با خدا دوست باش.خدا رفیق آدمهای دلشکستس مثل خود من.ولی من با نماز و راز و نیاز با خدا به آرامش میرسم.

ن منظورم این نبود فدای تو

😍😍😍😍

عزیزم یه چیزی بهت میگم با خدا به آرامش برس .با خدا دوست باش.خدا رفیق آدمهای دلشکستس مثل خود من.ولی م ...

میدونم عزیزم

دست خودم نیس گاهی,اوقات لج میکنم....

میدونم مسخره اس با این سنم

ممنون بهار جان باور میکنی من تا به حال تمام خواستهامو از امام زمان عج گرفتم .واقعا اسمش میاد چشمام پ ...

وااای منم بخدا هردفعه رفتم جلوی در خونش جوابمو داده شکر خدا ب خاطر وجود اقای مهربون مون