2777
2789
عنوان

بگم یا نگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست

خيلي متوجه نشدم چه كمكي از دست ما بر مياد 

اخلاق آقايون متفاوت

من هيچ چيز مخفي از شوهرم ندارم هيچي 

اونم همه حساباش باهام مشتركه 

از اول زندگي هر چي خريدم نصف نصف بوده 

خونه و ماشين و ....

اتفاقا من ولخرج نيستم و شوهرم همه أمور مالي رو به من ميسپاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من بیشترحرفامو به شوهرمیگم دارم میترکم اگه نگم🤣🤣🤣

نگو اصلا زن باید پس انداز داشته باشه دور از چشم شوهرش اینو اکثر مشاورا میگن طلا هم بگیری اخرش میشه واسه شوهرت یه مشکل داشته باشه رو طلاهات حساب میکنه واسه حلش 

😘واسم صلوات بفرستید😘

گفتن پول پس انداز به شوهر همانا خرج کردن همانا

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
گوشواره دوجفت دارم ولی شوهرم فک میکنه من خیلی ولخرجم به همین خاطر میخواستم بگم که دیگه اینطوری فک نک ...

اتفاقا بذار فک کنه منم پولامو جمع میکنم میرم به شوهرم میگم تموم شد اون میگه چرا ولخرجی میکنی میگم نیازم بود خریدم 

😘واسم صلوات بفرستید😘

من کاری با بقیه ندارم ولی طبق زندگی الان خودم احتیاج به پس انداز ندارم به چند دلیل 1شوهرم هیچ ولخرجی نداره خودمم همین طور بدون اطلاع هم چیزی نمیخریم تمام خرید خونه باشوهرمه من فقط اس میدم خرید کلی هم باهم میریم تا حالا نشده چیزی بخوام نه بگه خودش تو حساب کتاب خیلی درایت داره چندبارم که قبلا پس انداز داشتم اونم وام خونگی بوده تو فشار زندگی بهش گفتم بیا برا تو قبول نکرده پس در نتیجه لازم ندارم

منم تقریبا مثل توام ولی همسرم یکم ولخرجه و وضعمون هم معمولیه

ما هم وضعمون معمولیه ولی الان دوران نقاهتمونه یه کم قرضامون زیاده ولی شهرم اصلا دوست نداره منو درگیر کنه همین که میبینه همکاری میکنم ولخرجی نمیکنم خوشحال میشه