خانوما من ولخرجم و اهل پس انداز نیستم حالا به زور مامانم که میگه یه خانوم همیشه باید پس انداز داشته باشه تو چند ماه پونصد هزار ریختم تو قلک و البته بیشترشو پدرم بهم میده تو مناسبت ها و .. و یه مدل گوشواره دیدم به شوهرم بگم پول دارم و یکم روش بذاره گوشواره رو بخرم یا نگم البته طلا زیاد دارم!!! چون شوهرم فک میکنه ولخرجم میخوام ازاین به بعد فک کنه الکی مثلا اهل پس اندازم🤣شوهرم نمیدونه پول دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من بیشترحرفامو به شوهرمیگم دارم میترکم اگه نگم🤣🤣🤣
نگو اصلا زن باید پس انداز داشته باشه دور از چشم شوهرش اینو اکثر مشاورا میگن طلا هم بگیری اخرش میشه واسه شوهرت یه مشکل داشته باشه رو طلاهات حساب میکنه واسه حلش
من کاری با بقیه ندارم ولی طبق زندگی الان خودم احتیاج به پس انداز ندارم به چند دلیل 1شوهرم هیچ ولخرجی نداره خودمم همین طور بدون اطلاع هم چیزی نمیخریم تمام خرید خونه باشوهرمه من فقط اس میدم خرید کلی هم باهم میریم تا حالا نشده چیزی بخوام نه بگه خودش تو حساب کتاب خیلی درایت داره چندبارم که قبلا پس انداز داشتم اونم وام خونگی بوده تو فشار زندگی بهش گفتم بیا برا تو قبول نکرده پس در نتیجه لازم ندارم
منم تقریبا مثل توام ولی همسرم یکم ولخرجه و وضعمون هم معمولیه
ما هم وضعمون معمولیه ولی الان دوران نقاهتمونه یه کم قرضامون زیاده ولی شهرم اصلا دوست نداره منو درگیر کنه همین که میبینه همکاری میکنم ولخرجی نمیکنم خوشحال میشه