2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشو دربیار تو خونه دعوا را بنداز بگو چرا منو پیش خوانوادت خوار میکنی .من یه بار شوهرم تو جمع بهم توجهی کرد یعنی نگام نمیکرد رفتیم خونه ادبش کردم ازاون به بعددورم میگرده مخصوصا پیش مامانش.مردا هیچی نمیدونن باید خودت یادش بدی البته شوهرم بهم توجه میکنه ولی یه بار سرش شلوغ بود که بهش یاد اوری کردم دیگه

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  

پدر شوهرم من اوایل میگفت چراجلو ما پیش زنت میشینی  خجالت نمیکشی اونم ده متر ازم فاصله میگرفت ولی من بهش گفتم دوسدارم تو جمع کنارم بشینی اونم به حرفم گوش داد یعنی خودشم دوس داشتا ولی باباش نمیزاش اخرش باباهه از رو رف تو هم باهاش حرف بزن گریه کن بگو دوسدارم تو جمع قربونصدقم بری

اگه پیش اونا باهات سرده یعنی از اونا میترسه ولی اگه تو خونه هم سرده .باید روخودت کار کنی.راستی مثلا پیش اونا چی میگه بهت که ناراحت میش