2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت شد که بوا

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

انفد قربون صدقش میرم انقد واسش حرفای اینجوری میزنم فک کنم کلا نتونه جواب بده!ولی ازش میپرسم..

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
خب شما خودت چیزی یادت میاد؟؟ چیزی که فک کنی خیلی خوشش اومده و اون لحظه حس خوبی داشته و یه جورایی ذوق ...

وقتی بهش گفتم وقتی کنارمی احساس غرور میکنم جات خالی کلی جواب داد

ولی یه خاطره بگم همیشه یادشه

من تو امور مشترکین کار میکردم،بعد شوهرم اون موقع دوست بودیم فکر کن دو ساعت تو راه بود یهو میومد محل کارم ازم شا ر ژ میخرید که فقط منو ببینه و خوشحالم کنه بره

مسئول دفترمون نمیدونست ،یکمم اخمو بود سرکار

شوهرم اومد شا ر ژ بخره دو تومن داد خیلی جدی بهش گفتم میشه 2100تومن،بعد منتظر بودم صد تومنی رو هم بده

دوستم دید اوضاع ضایع ست گفت نمیخواد اقا

میگه همیشه یادمه که صد تومنم ازم نگذشتی

خدایا شکرت هزاربار