2777
2789
عنوان

خانمها غصه نخورین دروغ گفته

501 بازدید | 12 پست

این صفحه تاپيک اسکرين پستهاش گذاشتم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1921857/دوس-دارم-داستان-زندگیمو-تعریف-کنم-بچگی-خیلی-زجر-کشیدم?postId=64204535

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نخوندم که غصه بخورم😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

خواهرش نیمه دومی هست دیگه دوسال فاصله تحصیلات دارند 

مهد و پیش دبستانی هم که اجباری نیست لابد نرفته

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
خواهرش نیمه دومی هست دیگه دوسال فاصله تحصیلات دارند  مهد و پیش دبستانی هم که اجباری نیست لابد ...

تو این تاپيمش گفته 75 هست خواهرش یه تاپيک دیگه گفته 76 

یه تاپيکش قبلا گفته بود شوهرش نمی ذاره با خواهرهاش رابطه داشته باشه یه تاپيکش گفت خواهرم یکسال با ما زندگی میکنه 

یه تاپيک زده بود تعطیل شد درباره حال مادر شوهرش بگیره که شوهرش اجازه داده خواهرش بیاد پيششون برای زايمانش لطفا گزارش بزنید تعطیل بشه بعد میگفت شوهرم عضو اینجاست میخونه تاپيکم بعد تاپيکهاش نگاه کن همش درباره مادر شوهرش 

بعد بچه ها بهش گفتن خب شوهرت عضو تاپيکت می بینه هی بهانه های بیخود میاورد یهو یه کاربر تازه عضو شده اومد گفت شوهرت من دیدم پاپیچ زده بود برای خواهرت ما راضيش کردیم بذاره خواهرت بیاد 😏

ببخشیدا من تمام حرفهاشو باور کردم به نظر من کار شما نهایت بی شخصیتی و خاله زنک بازیه. یعنی مصداق کام ...

حرف دهنت بفهم حدت بدون اونی که تورو اینقدر بی ادب تربیت کرده بی شخصیت قدیمی که تورو درست تربیت نکرده درست حرف بزنی 

بعدا که معلوم شد مثل قبلی ها اونوقت حالت جا میاد مگر اینکه خودتم از اون دروغگو ها باشی که مدافعش هستی 

خوش باش