2777
2789
عنوان

عصب کشی با قیمت مناسب کجا سراغ دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
دقیقا ادرس و تلفن دارید تازگی انجام دادید شما؟

شماره تماس ندارم متاسفانه 

نه عزیزم اخیرا انجام ندادم . اما در کل اونجا هم قیمت هاش از همه جا بهتر بودهه هم کیفیت مواد هم دکتر هاش واقعا عالین . ما همه خانوادگی می ریم اونجا و همه راضی هستیم . 

من داداشم انجام داد هرجا قیمت گرفتیم رو پونصد شیصد گفتن ولی اینجایی ک انجام داد سیصد گرفت سه کانال ...

اره حیف اصفهان هستید فقط

خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره تماس ندارم متاسفانه  نه عزیزم اخیرا انجام ندادم . اما در کل اونجا هم قیمت هاش از همه جا ...

ممنونم🙏🌹

عزيزم الآن اومدم شهرستان كارت ويزيتش همراهم نيست تا دوسه روز آينده كه برگشتم توي همين تاپيك ميذارم ب ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه

نه راستش بلد نیستم  شماره تلفنشون رو دارید؟

شرمنده شماره تماس ندارم . از 118 بگیر . اگر پیدا نکردی بگو برات فردا شمارشو گیر میارم .

آدرسش میدان سپاه  اتوبان صیاد شیرازی . اگر اشتباه نکنم تو کوچه شایان بود ( کوچه تو خ سربازه یه سرش ) 

شرمنده شماره تماس ندارم . از 118 بگیر . اگر پیدا نکردی بگو برات فردا شمارشو گیر میارم . آدرسش میدان ...

دست گلت درد نکنه اینترنت سرچ کردم پیداش کردم کوچه شایگان هست 

دست گلت درد نکنه اینترنت سرچ کردم پیداش کردم کوچه شایگان هست 

دقیقا عزیزم همینه . ببخشید اشتباه گفتم شایان .

دکتر وحدت اگر بود عالیه اگر نبود یا وقت نداشت بقیشونم خوبن 

دقیقا عزیزم همینه . ببخشید اشتباه گفتم شایان . دکتر وحدت اگر بود عالیه اگر نبود یا وقت نداشت بقیشون ...

ممنون واقعا از راهنماییت🌹🌹🙏🙏

خواهش عزیزم اگر تماس گرفتی و قیمتش مناسب بود هنوز لطفا بهم بگو که اگر کسی دیگه پرسید بدونم . امیدوا ...

برای خودم نمیخواستم برای همسرم میخواستم که ماموریت بود گفتم برگشت بریم اینجا ...ولی انقدر اونجا درد دندونش زیاد میشه که تو همون شهر رفت انجام داد عصب کشی و کشیدن یه دندون دیگه اش گفت ۸۰۰ شده

برای خودم نمیخواستم برای همسرم میخواستم که ماموریت بود گفتم برگشت بریم اینجا ...ولی انقدر اونجا درد ...

یا خدااااا 

همین مرکزه این قیمت داد ؟ یا شهرستانی که همسرتون ماموریت دارن ؟ 

یا خدااااا  همین مرکزه این قیمت داد ؟ یا شهرستانی که همسرتون ماموریت دارن ؟

نه عزیزم شهرستان بود