2777
2789
عنوان

خانم های کد بانو

116 بازدید | 8 پست

سلام 

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

من 19 سالمه و 2 ساله ازدواج کردم 

آشپزیم همه میگن خوبه و خیلی تعریف میکنن مادرشوهرم همش میگه عروس فلانی آشپزیش فلانه و بهمانه چیکار کنم ؟ 

اگر ایراد دارن میگیرن ؛ اعتنا نکنید

اگر راهنمایی میکنن  و راهنمایی شون  درست و ب جاست ؛ خب  عمل کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه بگو برو خداروشکر کن همینقدرم بلدم  اگه که ناراضیه بره یانگومو بیاره اشپزی کنه براش 😏😏😏😏

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

محل نزار هر چی میخوان بگن .من خودم ۱۶ سالم بود وقتی ازدواج کردم مامانم میگفت بخدا هفته ی اول نه هفته ی دوم توی خونه ی خودمی طلاقت میدن هیچی بلد نیستی اینقدر نازک نارنجی بار آورده بود یروز یه دفتر گذاشت جلوم گفت بیا لااقل بنویس از روی این انجام بده .باورت نمیشه وقتی مامانم میگفت بنویس برنج رو دم میکنی من اینقدر گیج بودم که میگفتم با در یا بی در ...توی پرانتز مینوشتم با در قابلمه ....الان همه ی فامیل از دستپختم تعریف میکنن زنگ میزنن ازمن طرز تهیه غذا میخوان جاریهام میگن تو با عشق غذا میپزی بخاطر همین خوشمزه میشه .شوهرم وبچه هام میگن مامان یه رستوران بزنی کلی مشتری میاد برات ...ناامید نباش منم اول زندگیم مثل شما بودم .تمرین کن تمرکز کن با دقت آشپزی کن ببین چیکار کنی خوشمزه تر میشه  .اگر میتونی کلاس آشپزی برو نه بخاطر حرف مادرشوهرت بخاطر دل خودت آینده ی خودت