2777
2789

مامانا پیشاپیش روزِ دخملاتون مبارک💞💞💞💞

برا فرشته هاتون چه برنامه ای دارین؟؟

کادو چی میگیرین؟؟

دخترِ من گفت برام چادر جدید بخر با یه آینه😍😍😍👧👧👧👧👧👧👧

میز تحریر هم میخوام بخرم😍😍

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊

من براش اسکوتر صورتی خریدم

خیلی وقت بود دلش میخاست

مبارک دخملیا باشه این روز عزیز

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خنگول!گفته برام خنگول بخرین روز دختر😍😁

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
خنگول!گفته برام خنگول بخرین روز دختر😍😁

خنگول چیه😂

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من براش اسکوتر صورتی خریدم خیلی وقت بود دلش میخاست مبارک دخملیا باشه این روز عزیز

به به صورتی😍😍😍😍

دخترم میگه فردا روزِ صورتیه😁😁

مبارک دختر گلتون😍😍😍

به به صورتی😍😍😍😍 دخترم میگه فردا روزِ صورتیه😁😁 مبارک دختر گلتون😍😛😍😍

اخی نازی

مرسی عزیزم

خنگول چیه😂

همین عروسک پشمالو جدیدا که تقریبا همه دخترا دارن آویزون میکنن به کیفاشون چشماشون معلوم نیست لابه لای پشماشونه😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
به به صورتی😍😍😍😍 دخترم میگه فردا روزِ صورتیه😁😁 مبارک دختر گلتون😍😍😍

عزیزم مبارک باشه روز صورتیش😋😊😊دختر واقعا لبخند خداست ارزومیکنم لبخند خدا توی زندگی همه جاری باشه😍😍😍منم یه لبخند زیبای صورتی تو خونه ام دارم که فعلا کوشولوئه😁😁😁خدایاشکرت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
همین عروسک پشمالو جدیدا که تقریبا همه دخترا دارن آویزون میکنن به کیفاشون چشماشون معلوم نیست لابه لای ...

آخی 😁😁😁😁 فردا روز دختراست حتما بخر براش