2777
2789

ترك كن جاهايي كه قليون هس نرو و دوري كن حواستو پرت كن 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید بزاری کامل کنار چون خیلیل خیلی برای نوزاد ضرر داره

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

نیکوتین اعتیاد آوره و سیستم عصبی رو وابسته میکنه. عوارض استفاده ش هم نقص جنین و احتمال سقط و نارس بودنه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

من هم قبل باردای میکشیدم اما تا فهمیدم باردارم لب نزدم عشق بچه مادرو به هرکاری وا میداره

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔

سلام خواهرجون یه چیزی میگم خواهشا طرفدارای قلیون جبهه نگیرن 

عزیزم اصلا کاربه مجرد بودنت یا مادربودنت ندارم اول اول خودت 

ملکه باش 

قلیون کشیدن درشان یه خانم باکلاسو زیبا و خانم نیست ادم یادچوپوق کشیدن چوپونای روستا میفته سیگارم همینطور 

شان و کلاس خودتوحفظ کن

عالی بود 😂😂😂 نا حدودی قانع شدم 

شما یه خانم دکتر یا مهندس یا متخصص دیدی وسط دربند یاپارک پخش زمین بشینه قلیون بکشه ؟؟اگر دیدی بکش حتما عزیزم شوهرمن خدای سیگار کشیدنه خانوادش همشون معتاد و سیگاری وقتی دیدن من حتی بلدنیستم بکشم احترام ویژه ای برام گذاشتن وبیشتر منو دوست داره همسرم 

بعد اونوقت نصف دخترا و پسرای ایران قلیون میکشن میگن کلاس داره😂فک میکنن خیلی باکلاسن

کلاس ادما به رفتارو سخصیتشونه به زیبا سخن گفتنشونه به نرم ومتین برخورد کردنشونه اصلا تواین مجموعه قلیون کشیدن وسیگارکشیدن برای  یه خانم متشخص  نمیگنجه