2777
2789
عنوان

رفتو آمد بیش از حد مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نزدیکشونم از هر سه جهار بار در زدنشون یه بارشو جواب میدم 

قبلنا بهونه می اوردم که خواب بودم یا حموم بودم

ولی الان خیلی رک میگم حوصله نداشتم وقتی باز نمیکنم دیگه در نزنید لطفا 

شبا بچه نمیذاره بخوابم صبح میخوابم با اینحال پا میشه میاد بالا 

یه بارم تو ظهر میاد یه بارم شب میاد 

به شوهرم میگم بهش بگه شوهرم میگه حق داری کارش اشتباهه اما بدش میادا ناراحت میشه .نوه دار شده ذوق داره 

به شوهرم میگم من چه گناهی کردم .اونکه نبایدبا دوست داشتناش آسایش منو بزنه به هم اینجا خونه مه حقمه راحت باشم توش 

تازه اگه درو باز نکنم دفه بعد میاد ول کن نیس .صدا اب که میره پایین میفهمه .پا میشه میاد 

خسته م بخدا روحو روانم داغونه

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

وقتی مادرشوهرت اومدالکی به0ش کاربده بگومامان بیزحمت اون برنجودم کنی بچه نمیزاره یابگو خیلی وقته میخام جاروبکشم نی نی گریه میکنه یابگو یه ساعت نگه0ش میداری من برم جموم واینکونه خودش دیگ نمیاد

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖 

عشقم من تا دوماه بعد زایمانم  طایفه ۲۵ نفری شامل مادرشوهر و ۵عدد خواهرشوهر و دوعدد برادرشوهر خونه ما اطراق کرده بودند.همه هم بالای سن بالای ۴۰.کوچیکه خواهرشوهرم ۳۸.بعد بچم تا ۴و۵صبح نمیخوابید منم خسته صبح همشون ۸پا میشدن تو سرم صدااا صدااا.دمارم دراومد فقط ۵میلیون هزینه خورد و خوراک کرد شوهرم 😐با اینهمه وام و قسز

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
اخه مگه چيكار ميشه اون بيچاره بچه تو دوست داره دوست داره ببينتش  الان يه سوال اگه پسرت بزرگ شد ...

اصلا این جواب رو دوست ندارم. چون هر کسی تو زندگی خودش یه سری حریم هایی داره. مادرشوهر این خانم هم باید به حریم های این خانم احترام بزاره. قرار نیست که هروقت عشقش کشید بلند شه بره خونه این خانم. شاید این خانم تو اون زمان حال و حوصله هیچ کس رو نداشته باشه، شاید بخواد دراز بکشه، اصلا شاید دلش بخواد لخت بگرده تو خونش و .... ولی وقتی مادرشوهرش بره اونجا هیچ کدوم از این کارارو نمیتونه انجام بده. 

دوست داشتن نوه هم اندازه ای داره و اندازش باید به قدری باشه که باعث آزار و اذیت پدر و مادر بچه نشه. هر چیزی به جا و به اندازش خوبه

واااا تو واقعا روت میشه همچین کاری بکنی؟ شوهرت چیزی نمیگه چه رفتار بچه گانه اای

اصلا هم رفتار بچه گانه ایی نیست 

وقتی من بچه ام تازه دنیا اومده خودم حوصله خودمم ندارم حالو روزم و خونه زندگیم به هم ریخته اس دلیلی نداره یکی دم به دیقه پاشه بیاد مهمونی هبچ حرف مشترکی هم که نداریم واسه چی باید بشینم جلوی چشمشش 

حالا روزی یه بار بیان بچه رو ببینن یا ببرن پیش خودشون یه ساعت ولی نه اینکه تا گریه کرد تق تق در میزنن تا میخنده در میزنن بچه تو دعوا میکنی در میزنن منم حق دارم جواب ندم رفت و امد زیاد ادمو خسته میکنه تجربه شو نداشتی عزیزم 

من هم بچه هام تازه دنیا امده بودن زیرزمین خونه مادرشوهر مینشستم...خودش +سه تا خواهرشوهر+پدر شوهر هر کدوم روزی سه چهار بار میومدن 

حالا ۵×۴=۲۰

یعنی من آسایش و زندگی نداشتم

تاپ و لباس های باز نمیتونستم بپوشم چون هر لحظه ممکن بود یکی بیاد...تو حسرت این بودم با آرامش یه فنجان نسکافه برا خودم و شوهرم بریزم و جلو تلویزیون بخوریم...بدون مزاحم..بعد امدنشان جنبه کمک کردن نداشت...مادرشوهرم که یه رییس بلفطره بود همه ش سعی میکرد زندگی منو مدیریت کنه...با نگاه نقادانه همه کارهام را زیر نظر داشت ببینه میتونه از چیزی ایراد بگیره یا نه...کلا خیلی معذب بودم...اصلا احساس راحتی نداشتم باهاشون

منم نمیدونم یعنی اینهمه ادم بلد نیستن چطوری رفتار کنن

؟؟؟منم مشکل شما رو دارم ولی باید مدیریت اش کنید 

اولا که خونه یجا بودن همین معایبو هم داره 

ولی از اونجایی که ادم مفت نشسته اونم انتظار داره میگه خونه خودمه دوست دارم و ....

ادم باید سیاست داشته باشه 

شاید قرار شد ادم تا چندین سال اونجا زندگی کنه

بنابراین رضایت مادرشوهره من شرطه

یه مدت ادم درو کمتر باز میکنه یوقت اومد شما کاراتون رو انجام بدین مثل قبل و یوقتایی ادم خوابه یا حمومه بالاخره قرار نیست هرروز ادم درو واز کنه