2777
2789
عنوان

سوال راجب تكون خوردن جنين

147 بازدید | 12 پست

سلام خانماي عزيز من هفته ١٧ تكون خوردناي ني ني مو احساس كردم. يعني ي حسي مثل تركيدن حباب كه معمولا موقع ظهر بيشتر بود و گاهي هم بعدازظهرا. ي چيز ديگه كه تجربه كردم اين بود كه ي زمانايي حس ميكردم ي چيزي مثل ماهي توو رحمم حركت كرده به سمت ديگه وقتي اروم دست مي زاشتم رو شكمم ميديدم ني ني انگار ي گوشه خودشو جمع كرده كه با نوازش اروم به حالت قبل بر ميگشت. خيلي واسم حس شيريني بود. حدود ٤ تا ٥ روزي هميشه اينارو روزي يك بار احساس ميكردم ولي الان كه تو هفته ١٨ هستم دو روزه كه ديگه اين احساس قلمبه شدن ني ني واسم اتفاق نمي افته. خيلي نگرانم خيلي بهم ريختم همش دراز ميكشم منتظرم ولي خبري نميشه. ميشه راهنماييم كنين كه اين وضعيت ممكنه خطرناك باشه واسه ني نيم ؟ اخه سه شنبه نوبت دكتر دارم واي مي ترسم خداي نامرده اتفاقي واسه ني نيم افتاده باشه ؟ ميشه اگه تجربه اي دارين كمكم كنين ؟ ممنونم از همتون. ببخشيد اگه طولاني شد 😔

به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕

من اگه قول بدم هیچ اتفاقی نیفتاده حرفمو قبول داری؟؟

خخخخخ

انقد از این حسای که میگیو من داشتم کههههههه نگو

چقد الکی هی میرفتم سونو

از ترس تکون نخوردنش

چقد استرس میدادم به خودم...

اولا که تکون خوردن بچه رو حس میکنی مداوم نیست

مثلا ممکنه یه روز تکون بخوره بعد جند روز تکون نخوره

از 24هفتگی به بعد مداوم میشه.

اون موقع باید منظم چک کنی حرکتشو..

البته حق داری استرس داشته باشی

منم خیلی الکی حرص میخوردم..

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه قول بدم هیچ اتفاقی نیفتاده حرفمو قبول داری؟؟ خخخخخ انقد از این حسای که میگیو من داشتم کهههه ...

خيلي حس بديه اين دو روز انگار واسم صد سال گذشته ☹️ از ي چيزي خيالم راحت ميشه ي چيز ديگه نگرانم ميكنه 😕 ي موقع هايي ميگم كاش ي دستگاه سونو داشتيم هروز ميشد بچه رو چك كرد 😶

به فلك مي رسد از رويِ چو خورشيدِ تو نور 💕 قل هو الله و احد چشم بد از روي تو دور 💕
ای جاااااان من هفته۱۵هستم خداکنه برامنم زود حس کنم😍😍😍😍😍😍

ايشالا بزودي حس ميكني عزيزم خيلي حس شيرينيه 🤗

خيلي حس بديه اين دو روز انگار واسم صد سال گذشته ☹️ از ي چيزي خيالم راحت ميشه ي چيز ديگه نگرانم ميكنه ...

میدونم حق داری..

منم خیلی خودمو خودت عذاب دادم..

بچم اذیتم نکرد اصلا،

خودم خودمو عذاب میدادم

هر سری میگفتم چرا الان تکون نمیخوره

بعد که تکوناش منظم شد همیشه ترس کیسه اب و سوراخ بودنشو داشتم

بعدش کافی بود یه روز بجه کم تکون بخوره

سریع دکتر بودم..

فقط خودمو عذاب دادم بخدا.

تو هم نگران نباش

همون سه شنبه برو.دکتر

همه چی رو به راهه

مطمئن باش😊😊😊

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

سلاممممم بچهاااا 

من ۹ هفته ام ک باردارم 

ولی من طبیعی باردار نشدم خیلی سختی کشیدم 

الان دوقلو دارم 

خیلی سخته یه روز حالم خوبه یه روز بد یه روز درد دارم یه ردز استفراغ 

وقتی میرم سونو میدم اروممم میشم باز شروع میشه 

شماها چیکار میکنید چی میخورید ... من تو دوماه اصلا وزن اضافه نکردم اخ ویار دارم هم غذام کن شده 

برام خیلی دعا کنید ک نی نی هام سالم بدنیا بیان

واقعاااا ادم وقتی باردار میشه کلا همه جیزش میشه بجهاش 

میدونم حق داری.. منم خیلی خودمو خودت عذاب دادم.. بچم اذیتم نکرد اصلا، خودم خودمو عذاب میدادم هر ...

مرسي عزيزم خيالم يكم راحتتر شد ايشالا همه ماماني باردار به سلامتيو راحتي زايمان كنن 😍

سلاممممم بچهاااا  من ۹ هفته ام ک باردارم  ولی من طبیعی باردار نشدم خیلی سختی کشیدم  ...

عزيزم ايشالا به راحتي اين دوران و سپري كني و نيني هاتو بغل كني 😍

خيلي حس بديه اين دو روز انگار واسم صد سال گذشته ☹️ از ي چيزي خيالم راحت ميشه ي چيز ديگه نگرانم ميكنه ...

سونو نمیخواد که برید بهداشت صدای قلبشو گوش کنه خیالتون راحت شه

منم همین وضعم همیشه. الانم یه چند تا خرما خوردم ببینم ناقلا یه تکون میخوره خیالم راحت شه

آقا محمد مهدی من متولد 97/8/7

سلامممم بچهاااا من هروز صبح یا یه وقتیایی وقت ناهار استفراغ میکنم هرکاری میکنم ک بهن فشار نیاد نمیشه کلا کله شکم تا گلوم بهم فشار میاد میترسم خیلی ک نی نی هام چیزی بشه