2777
2789

ن هم گلاب و زعفران غلیظ خیلی خوردم  .آبگرم بگیر شکمت وقت زایمان اتفاقا تاثیر داره .دوستمون یادم انداخت در پی تایید حرفش منم گفتم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله  انقده عوارضش رو من زیاده که این یکیو بیخیال درمان شدم فعلا  دیشب دیدم شکمم سه چ ...

منم شکمم ترک خورده بود الان خیلی کم رنگ شده باوجود اینکه روغن زیتون میزدم شکمم. حتی کشاله ران و پهلوهامم ترک خورده بود .کشاله رانم کامل خوب شده فقط شکم و پهلوان یکم معلومه

امکان داره موقع زایمان آدم دستشویی کنه من استریم اینه زور می‌زنی دستشویی میاد. دیگه 😐

من فک کنم یکم وقت زایمان کردم .اما خدای خیرش بده مامام انقدر بهم انرژی مثبت داد که گفت اشکال نداره گلم تو فقط زور بزن چیزی نیست .

منم شکمم ترک خورده بود الان خیلی کم رنگ شده باوجود اینکه روغن زیتون میزدم شکمم. حتی کشاله ران و پهلو ...

من کرم سبامد گرفتم هشتاد هزار تومن ولی یکم کم کاری از خودم بود دیر به دیر میزدم.روغن زیتونم هر وقت حال داشتم میزدم.دیشب دیدم اینجوری شده هول کردم زدم حالا حواسم باشه مرتب بزنم تا بدتر نشده.کاش که بعد زایمان بره نمونه

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
من خودم چنتا چيز يادداشت كردم از تجربه ديگران براي زايمان طبيعي الان اينجا برات مينويسم اميدوارم بدر ...

من همش میترسم بیمارستان بهم ماسک اکسیژن یا ضد درد ندن

زایمان قبلی ماسک بدادم رسید

امکان داره موقع زایمان آدم دستشویی کنه من استریم اینه زور می‌زنی دستشویی میاد. دیگه 😐

تو بیمارستانی ک من بودم تنقیه میکردن برای همین حین زاییمان روده تخلیه بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من از ۳ ماهگی هم روغن زیتون زدم هم ضده ترک لیراک

هیچ ترکی نخورد شکمم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من که برا زایمانم اصلا جیغ نمیزدم یه زن کنارتختم بود انقدر جیغ جیغ کرد استرس گرفتتم هی میگفت تو درد نداری؟ چرا جیغ نمیکشی؟ آخرش انقدر جیغ کشید بچش ترسید رفت بالا شکمش ماما انقدر بهش توپید که نگو تازه ۳سانت باز شده بود من ۷سانت .هی میگفت از این دختر یاد بگیرین صداش در نمیاد  .یعنی من .آخه مادرم گفت جیغ نزنی انرژی برات نمی مونه برا زور زدن و به دنیا اومدن بچه .داشتم هلاک میشدم برا یه قطره آب .اما از گلومم پایین نمی رفت. 

من همش میترسم بیمارستان بهم ماسک اکسیژن یا ضد درد ندن زایمان قبلی ماسک بدادم رسید

اكسيژن خيلي خووبه باعث ميشه اكسيژن بهتر به بچه برسه و اگر بچه زياد توو كانال موند تلف نشه، شنيدم ماسك ضد درد فقط آدمو گيج ميكنه و اصلاً از درد كم نميكنه

وكيل و مشاور حقوقي هستم؛ سوال داريد بفرماييد🌹❤️
اكسيژن خيلي خووبه باعث ميشه اكسيژن بهتر به بچه برسه و اگر بچه زياد توو كانال موند تلف نشه، شنيدم ماس ...

کاش میشد کرایه کرد 

من بیمارستان دولتی میخام برم

اونجا زیاد میان واسه زایمان

میترسم ماسک گیرم نیاد

من پروسه زایمانم خیلی کوتاه بود نه ماسک مسکن زدم نه اکسیژن نه اپیدورال😐