2777
2789
چطوری تمیز و تر گل ورگل شد؟؟؟  راهکار بده

والا خیلی پی مطلب اینا گشتم همشون ایرادی داشتن برا باردارا. لیزر که نمی تونی چون هورمون بهم ریخته جواب نمیده .اپیلاسیون هم که ناحیه نباید درد رو حس کنه اونم کنسل .موم هم که گرفتم زیاد جواب نداد تنها راه ژیلت بود .اونم نزدیک زایمانم ۲روز یک بار به خودم میرسیدم. همسرم میگفت خودم اون موقع انجام میدم اما روم نمیشد حقیقتا .اگه مشکلی نداری بده همسرت .

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون آشناعه بیشتر حساسم.اگه غریبه بود دکترم انقد برام مهم نبود

من موقع زایمان که امپول فشارزده بودند اینقد فشارداشتم که ببخشید معذرت میخوام  همش استفراغ میکردم که ازدماغم درمیومد.بعد پی پی هم کردم داشتم ازخجالت میمردم ولی هی اوناعوض میکردن.خب چاره چیه مگه دست خود ادم هست 

من خودم چنتا چيز يادداشت كردم از تجربه ديگران براي زايمان طبيعي الان اينجا برات مينويسم اميدوارم بدرد بخوره

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

روغن كرچك باعث ميشه بچه مكنيوم دفع كنه و خوردنش بيشتر ضرر داره تا خاصيت

ماه آخر؛ بخور (داخل قابلمه) گل بابونه زير دامن به سمت رحم
ماساژ پرينه با روغن بابونه
حركتي مثل گِل لگد كردن و باز باز راه رفتن
استفاده از ماسك اكسيژن (هنگام زايمان)
موقع درد ؛ فشار دادن بند وسط شست دست و انگشت اشاره
كشيدن نوك سينه به سمت جلو
موقع درد بالا و پايين شدن روو توپ
آب گرم براي ناحيه هاي درد
موقع بيرون آمدن بچه، (بعد از ١٠ سانت) هنگام فشار و زور به رحم؛ به حالت نيمه نشسته دو دست زيره ران پا و چانه روي سينه قرار ميگيره
چرب كردن نوك سينه از يك ماه قبل زايمان
خوردن گلاب هنگام شروع درد

وكيل و مشاور حقوقي هستم؛ سوال داريد بفرماييد🌹❤️
والا خیلی پی مطلب اینا گشتم همشون ایرادی داشتن برا باردارا. لیزر که نمی تونی چون هورمون بهم ریخته جو ...

با تیرگی پوستت مشکلی نداشتی؟؟ برا تمیزی من پودر موبر گیاهی گرفتم.البته هنوز استفاده نکردم ببینم حساسیت دارم یا نه.ولی اگه حساسیت داشته باشم مجبورم همون ژیلت استفاده کنم.اما کلا تو این مدت بارداری کنارای گردنم زیر بغلم و کشاله های رونم تیره شده خیلی 

یعنی همه عوارض بارداری به من افتاده 

بخاطر تیرگی پوستم بیشتر ناراحتم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
اره خودم قشنگ میبینم که زندگیم داره عوض میشه...دست خودم نیست چیکار کنم؟؟ شوهرم میلش مثل قبلناست حتی ...

منم بخاطر بچه تو اتاق میخابم همسرم تو پذیرایی یا اون یکی اتاق خواب .انقدر دلم برا پیش هم خوابیدن تنگ شده که نگو .اما وقتایی که بچم خوابه با وجود همه خستگی هام به شوهرم میرسم و تامینش میکنم چه روحی چه جسمی .وظیفه سختیه گلم اما چاره چیه باید به خودت بیای .با همسرت هم حرف بزن که فعلا درکت کنه که فک نکنه ازش بدت میاد یا داری از سرت بازش میکنی.به وقتای خوب باهم بودن ۲نفرتون فک کن مطمن باش زود خوب میشی .من همش یاد ۲نفره هامون میافتم راجبش حرف میزنم با همسرم حتی بهش گفتم دلتنگ روز ای ۲نفرمونم. 

من که استرس اینکه تمیز و تر گل ور گل برا ناحیه تناسلی بدم شد دغدغم. آخرش هم نسبتا خوب از پسش  ب ...

من بخیه نخوردم اصلا..از داخل واژن مویرگم ترکید😀 برا اون دو سه تا زدن که خون بند بیاد ..از بیرون سالمم😀😀

با تیرگی پوستت مشکلی نداشتی؟؟ برا تمیزی من پودر موبر گیاهی گرفتم.البته هنوز استفاده نکردم ببینم حساس ...

عزیزم ماماها میگن توی زایمان به تنها چیزی که فکر نمیکنن مو و تیرگی ناحیه هستش چون از عوارض هست .مال منم تیره شده بود .چه بسا عوارض نگران نباش انشالله بعد زایمان رفع میشه .منم اگزما گرفتم حین بارداری همینکه زایمان کردم بعد یک ماه خوب خوب شدم

من موقع زایمان که امپول فشارزده بودند اینقد فشارداشتم که ببخشید معذرت میخوام  همش استفراغ میکرد ...

تو سونو بچم سفالیک شده بود دکترم گفت طبیعی میتونی 

البته اگه تا اونموقه باز نچرخه...

اوایل اصلا ترس نداشتم ولی حالا که دارم بهش نزدیک میشم هرچی استرسه افتاده تو جونم

نمیدونم چم شده با اینکه اصلا دلم نمیخاد سزارین بشم ولی بازم از طبیعی ترسم گرفته

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
منم بخاطر بچه تو اتاق میخابم همسرم تو پذیرایی یا اون یکی اتاق خواب .انقدر دلم برا پیش هم خوابیدن تنگ ...

خیلی ظلم کردم در حقش😶😶 خونه نیست الان بیاد ببینم چیکارش کنم😅😅

مرسی از دلگرمیت عزیزم. کمکم کردی😘😘

من بخیه نخوردم اصلا..از داخل واژن مویرگم ترکید😀 برا اون دو سه تا زدن که خون بند بیاد ..از بیرون سال ...

منم زیاد نخوردم دوستم اتفاقا منم از داخل خونریزی داشتم پس مال اون بوده یعنی؟ خداروشکر

عزیزم ماماها میگن توی زایمان به تنها چیزی که فکر نمیکنن مو و تیرگی ناحیه هستش چون از عوارض هست .مال ...

انشالله 

انقده عوارضش رو من زیاده که این یکیو بیخیال درمان شدم فعلا 

دیشب دیدم شکمم سه چهار تا ترک خورده کلی ناراحت شدم.بماند که کلی استراحت مطلق و هماتوم و خونریزی و ......چیزای دیگه رو تحمل کردم

یعنی خودش انجام نمیده آخه باهاش حرف زدم گفت خودم میام

من دکترم بالاسرم بود روی تخت میخوابی تادهانه رحمت ده سانت بازبشه وبه اصطلاح سربچه پیدابشه اونجامعاینم کردبعدکه من این اتفاقا برام افتاد همین تهوع وپی پی ایناماماهه گفت ببرینش دستشویی دکترم دعواش کرد میخوای بچش بیفته تودسشویی تند تند عوض کنید پدها روبعد دستم گرفتن بردنم روصندلی زایمان .موقعی که روصندلی زایمان رفتم شکمم روفشارمیداد که بچه بیادبیرون وتشویق میکرد به بقیه میگفت چیکارکنیدبیشترناظربرزایمان بود. من نفس عمیق بلند میکشیدم خیلی کارسازبودنفست روحبس میکنی وبلند میدی بیرون خداییش برای این کارتشویق شدم توکلایایاد گرفتم

من دکترم بالاسرم بود روی تخت میخوابی تادهانه رحمت ده سانت بازبشه وبه اصطلاح سربچه پیدابشه اونجامعاین ...

مرسی عزیزم از راهنماییت آدم سر بچه اول هیچی نمیدونه همش دلواپسه