2777
2789

پسرم در حال خوندن هست و فردا نوبت سنجش هوش داره میخواستم بدونم به چه صورت هست؟ کتبی شفاهی؟ آسون سخت؟ اصلا به درس مربوط میشه یا اطلاعات عمومی هست؟

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من پارسال مشکوک به سرطان بود ۶۱ روز مدرسه نرفت بعدش فهمیدن اشتباه شده وقتی رفت مدرسه درسا کلی پیش رفته بود اما معلمش میگفت خیلییی باهوشه فقط هر روز یک ربع زنگ تفریح میموند معلم درسش میداد و همه رو خیلی خوب شد

.من بچه ندارم خواهرم تست هوش بچه های جهشی رو انجام میده  

حالا الانم از خرداد سوم رو خونده همش راجع بهش حرف میزنه که سال بعد میرم چهارم خیلیییی دلم میسوزه میگم پارسال انقدر سختی کشید همش توی بیمارستانا بود حالا این تست رو قبول نشه خیلی دلش میشکنه

فکر می کنم مثه تست هوش ورودی مدرسه باشه ایتم های مختلف داره مثه ارتباط کلامی هوش منطقی و ریاضی و .. ...

اصلا نمیدونم اینا که گفتین مثالش چجوری میشه

حالا الانم از خرداد سوم رو خونده همش راجع بهش حرف میزنه که سال بعد میرم چهارم خیلیییی دلم میسوزه میگ ...

اونقدم مهم نیست 

باید جوری رفتار کنی که اگه قبول نشه احساس شکست نکنه باید بهش بگی هیچ اهمیتی نداره قبول نشدنش 

البته ان شاالله قبول شه ولی حکمت خدا رو هیچ وقت فراموش نکن

اونقدم مهم نیست  باید جوری رفتار کنی که اگه قبول نشه احساس شکست نکنه باید بهش بگی هیچ اهمیتی ن ...

مدام بهش میگم اصلا مهم نیست همینجور نگام میکنه 

یه سوالی دارم . یه خانومی که بچه اش جهشی خونده بود پارسال گفت یه سوالش این بوده که عکس حیوون بهش دادن گفتن اینارو دسته بندی کن . دسته بندی حیوانات چجوری درسته؟ اهلی وحشی؟ پستانداران آبزیان؟

یه سوالی دارم . یه خانومی که بچه اش جهشی خونده بود پارسال گفت یه سوالش این بوده که عکس حیوون بهش داد ...

فکنم از خود حیونا معلوم بشه مثلا ماهی گربه و... میشه ابزی و...

گربه سک خوک شیر پلنگ تمساح و... میشه اهلی وحشی

فکر کنما

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
فکنم از خود حیونا معلوم بشه مثلا ماهی گربه و... میشه ابزی و... گربه سک خوک شیر پلنگ تمساح و... میشه ...

گربه میشه کدوم دسته؟ اصلا چندتا دسته دارن؟