2777
2789
عنوان

استراحت بعد از ای وی اف

10490 بازدید | 26 پست

میخواستم ببینم ایا بعد ای وی اف 15 روز استراحت مطلق میدن؟و استراحت مطلق چقد در باردار شدن مهمه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

لطفا یکی جواب بده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Help meeeee

يه همكار دارم اي وي اف كرد  يادمه استراحت مطلق بود الان پسرش ٢ ماهشه

خب منم میخوام ای وی اف کنم ولی اصلا نمیتونم استراحت مطلق بشم موقعیتش رو ندارم میخواستم ببینم استراحت مطلق چقدر مهمه

ببین دکتر میگه استراحت لازم نیست اما تو گوش نکن و استراحت کن حتما ... قبلشم حتما شکمتو همش گرم کن تا رحمت گرم باشه ... بعدشم ابهویج و نشاسته زیاد بخور ان شا الله ک خدا بهت ب زودی یک بچه سالم و صالح بده

این نیز بگذرد . . .

اگه شرایطت عادی باشه نه استراحت مطلق نداری. در صورتی ک جفت پایین باشه یا طول سرویکس کن باشه یا لکه بینی داشته باشی استراحت میخوای در غیر اینصورت کاملا عادی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اصلا اصلاا اصلااا لازم نیست استراحت مطلق داشته باشی چون مضره و جلوی گردش خون رو میگیره و باعث میشه ن ...

جدا  راست میگید...از کجا میدونید...اخه من شنیدم 15 روز استراحت مطلق داره اگه اینطور که شما میگید باشه که خیلی خوبه

این هفته میرم دکتر ازش بیشتر توضیح میخوام به هر حال ممنونم از همتون

عزیزم من سال پیش ای وی اف ناموفق داشتم خیلی هم استراحت کردم ولی منفی،شد طبق تحقیقایی که کردم به این نتیجه رسیدم که سه روز اول استراحت مطلق باش بعد ازون کارهای سبک خونه رو انجام بده ولی چیز سنگین بلند نکن زیاد هم خم و راست نشو بیرون هم برو ولی نه زیاد توی محیط شاد خودتو قرار بده روزی نیم ساعت یواش راه برو

ببین دکتر میگه استراحت لازم نیست اما تو گوش نکن و استراحت کن حتما ... قبلشم حتما شکمتو همش گرم کن تا ...

آب هويج كه خوب نيست

ويتامين a زيادي باعث سقط ميشه

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
جدا  راست میگید...از کجا میدونید...اخه من شنیدم 15 روز استراحت مطلق داره اگه اینطور که شما میگی ...

اره عزیزم ای وی اف خیلییی راحته و هیچ دردی هم نداره با خیال راحت و بدون استرس انجام بدین....

خودم ۳بار آی وی اف کردم عزیزم😊

خب بعد انتقال انگار میگن تو همون بیمارستان دو ساعت بخوابی و بعدش برای خونه توصیه ای ندارن؟