من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر پسرم به من گفت گیگوز مثل شیر خشک نان هست ترکیباتش فقط یکم شیر سبک تریه و اگه بچه ای با نان یبوست داره یا دفع پرزور شیر گیگوز براش بهتره،پسر من نان میخوره یه دفعه گیگوز براش گرفتم که بچم بیتاب شد یکی دوروز فهمیدم گرسنه میمونه دوباره نان گرفتم،ماهی یک کیلو از بعد تولد باید وزن بگیره با هر مدل تغذیه چه شیر مادر چه شیر خشک یا ترکیب هردو
نمیدونم...بخدا کلافه شدم...رفلاکس داشت خداروشکر خوب شد چیکار کنم شیر بخوره؟
تند تند بهش شیر بده گیگوز شیرینه خوشش میاد اگه وزن نگرفت برو دکتر از چهار ماهگی برنامه غذاییشو شروع میکنه به نظرم واسه رفلاکسم برو یه سونو که نطمئن باشی پنهان نباشه برفک دهنشم نگاه کن
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش