2777
2789
عنوان

چرا شوهرم ول کن ماجرا نمیشه؟

618 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها شوهر من بعد از خیانتی که بهم کرد خیلی داره جبران میکنه و همه چیزو تموم کرده ظاهرن حتی اون دختره هم بهم پیام داد حلالیت خواست اما یه چیزو متوجه میشم اینکه گاهی توی تماس های اخیر شوهرم بهش زنگ زده حالا نمیدونم اونم جواب میده یا نه مهم کار شوهره منه دیشب به روش اوردم و دعوا کردم باهاش میگه من هیچکسی رو دوست ندارم هیچ زنگی نزدم و خلاصه انکار میکنه اصلا چیزی نبوده وه بخواد ادامه پیدا کنه و... بعد از این جریان ها هم کلی بهم محبت کرد و ارامش رو برگردوند توی خونه بهش گفتم گول نزن منو یه روز خوبی روز بعد باز کار خودتو ادامه میدی در جواب گفت تو فقط دست از این فکرات بردار هیچی نیست هیچی ....

حالا من واقعا نمیدونم چیکار کنم از نظر رفتاری خیلی خیلی بهتر از قبل شده دیگه به روش نیارم تا تموم بشه این گاهی خبر گرفتنش از اون یا باز به جنگیدن ادامه بدم؟ 

ببخشید طولانی شد 

بسپرش به خدا درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوای به روش بیاری یا روتون تو رو هم باز میشه یا با اصرار شما اگه چیزی هم بینشون نباشه اتفاقی میوفته انگار خودمون وقتی زیادی بهمون میگن اینکارو نکن اونکارو نکن میریم بدتر

اون یه مدت احتمالا در ظاهر بی خیال میشه ولی باز میره سمتش فقط دورادکر حواستون باشه زیاد جلوش نگین هی که پرو بشه دفعه بعد دیگه جور دیگه جوابتونو میده حواستون باشه 

اگه بخوای به روش بیاری یا روتون تو رو هم باز میشه یا با اصرار شما اگه چیزی هم بینشون نباشه اتفاقی می ...

من نمیدونم چرا زنگشو میزنه انگار چه فایده ای داره براش واقعا اینقدر عصبی میشم نمیتونم جلو خودمد بگیرم دیگه از طرفی خیلی سعی میکنه به دل من راه بیاد

بسپرش به خدا درست میشه

یکی از اقوام شوهرش همینجوری بکد خانمه رفت عکس اون دختره رو پیدا کرد قاب کرد زد به دیوار خونه وبه شوهرش گفت هرچقد دوس داری نگاش کن عزیزم من ناراحت نمیشم مرده از خجالت دیگه کلا بی خیال شد😁

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
خب چرا هراز گاهی داره خبرشو میگیره؟این مساله هم باید مشخص بشه دیگه!!!

انکار میکنه شدید من از یه قسمتی تو گوشیش میفهم زنگ زده خودش نمیدونه چجوری میفهمم 

بسپرش به خدا درست میشه
جالبه اون دختر حلالیت طلبیده حداقل وجدان داشته مطمیئنن خیلی ناراحت شده از خودش اینکارو کرده هم شوهرت ...

همین یکم خیال منو راحت کرده اما گاهی تماس میگیره میترسم و دوباره استرس میگیرم نمیدونم به روش نیارم ادامه نده همینجوری بدبخت تر بشم !

بسپرش به خدا درست میشه