2777
2789

بچهاا من امشب یه نفر دلمو خالی کرد 

اخه بخاطر کوتاهی دهانه رحمم و مشکلاتی ک داشتم تا حالا ۹ دفعه سونو شدم 

اخه مجبور بودم و دکتر میگفت انجام بدم 

گفت واای ک چقدر ضرر داره ؛بچه مریض میشه هزارجور مشکلات دیگه و تودلمووو خیلی خیلییی خالی کرد 

حالا بااین حال استراحت مطلقو نگرانیاای بارداریم این یکی استرسم افتاده تو جوونم 😢😢😖😖😭😭

او من بی خودو بی جهت کلی سونو دادم البته چون تو سفر بودم دائم برای ارامش خاطرم بود 

بچمم الحمدلله خوبه خوبه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیشه من هرهفته سونو بودم،هفته ای دوبارم میشد،الانم خداروشکر دخترم هیچ مشکلی نداره،اگه ضررداشت دکتر نمیگفت انجام بده

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

نه اصلا هیچ ربطی نداره. من هم ۱۰ بار سونو رفتم به خاطر یه سری از مشکلات، سونوی عادی امواج صوتی هست که هیچ ضرری نمیرسونه. 

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
او من بی خودو بی جهت کلی سونو دادم البته چون تو سفر بودم دائم برای ارامش خاطرم بود  بچمم الحمد ...

باازم حدااروشکر 

واسه منم دعا کنین نی نیمو صحیحو سالم و ب موقع بغل بگیرررم 

آره کلااا هردفعه باهام حرف میزنه یه چیزی میگه ک منو بتررسووونه خودشوو خیلیی دانا میدونه بااینکه فک ک ...

مطمعنن اگه ضرر داشت هيچ وقت دكتر اين همه شمارو سونو نميفرستاد .بخاطر حرفه بيخود مردم اوقاتتونو تلخ نكنين.الان به ارامش نياز دارين 

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن