2777
2789
عنوان

كار كردن با گوشى

140 بازدید | 23 پست

سلام

خانوما من هفت هفته باردارم

ولى خيلى با گوشيم كار مى كنم

همشم شوهرم تذكر ميده كه اشعه داره و خطرناكه

ولى من خيلى كار دارم خب با گوشى

چيكار كنم؟ ضرر داره واقعا؟؟؟

تا حد امکان کم استفاده کن

اینجا هم میگن الکیه این چیزا

ولی خب وقتی یه چیزی از نظر علمی ثابت شده دیگه رد کردنش کار بیخودیه

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حد امکان کم استفاده کن اینجا هم میگن الکیه این چیزا ولی خب وقتی یه چیزی از نظر علمی ثابت شده دی ...

اره خب عقل ميگه ضرر داره

ولى خيلى وابسته ام به گوشى

سخته واقعا

سعى مى كنم😑

آره عزیزم ضرر داره

من یکی از آشناهامون بود خیلی مقرراتین برا اینجور چیزا حساسن شبا موقع خواب گوشیشو خاموش میکرد و حتی باهدفون حرف میزد که گوشی به سرش نزدیک نباشه و تا حدالامکان به گوشی دست نمیزد

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
اره خب عقل ميگه ضرر داره ولى خيلى وابسته ام به گوشى سخته واقعا سعى مى كنم😑

9 ماهه سریع تموم میشه عزیزم با چیزای دیگه خودتو سرگرم کن

اگه خدایی نکرده چیزی بشه دیگه پشیمونی بی فایدست

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
عزیزم اگه از وای فای استفاده کنی میگن ضرر داره  البته من کلا استفاده کردم شوهرم همش گیر میداد ...

اره ميگم واى فاى خيلى مضره

من واى فاى استفاده نمى كنم

ولى كلا فكر كنم بايد كم كار كنم به هرحال

آره عزیزم ضرر داره من یکی از آشناهامون بود خیلی مقرراتین برا اینجور چیزا حساسن شبا موقع خواب گوشیشو ...

واى واقعا؟

من كه گوشى رو زير سرم ميزارم و مى خوابم تازه

خيلى بده عادتم مى دونم

بايد تلاشمو بكنم

ارزش داره😞