2777
2789
عنوان

تعدادکم اسپرم و واریکوسل

547 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم

من الان 9ماه توی اقدامم برای بارداری ولی هنوز موفق نشدم پریودام بعداز اقدام نامنظم شد ک دکتر بهم دوفاستون داد شوهرمم آز اسپرم داد ک تعدادش 13ونیم میلیون بودولی بقیه پارامتراش نرمال بود به نطرتون با این تعداد اسپرم میتونم طبیعی باردار بشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میتونی برای بارداری یک اسپرم لقاح میکنه .شوهرت تقویت کن یه سری ویتامینا هست حتما بخوره شوهرم من ...

خداروشکررر.....

شوهرمنم واریکوسل گرید 2 داره فردا دوباره میریم پیش اورولوژببینم چی میگه توروخدا برام دعا کنید

همسرشمام تعدادش کم بود؟

اولش بیست و خورده ای ب ود بعد این مکملا که مصرف کرد حدود 40_45میلیون شد.البته نمیونم اعتقاد داری یا نه ولی بعد سقطم خیلی افسرده شدم و حرفای مادرشوهرم و...خیلی داغونم کرد برای همین رفتم پابوس امام رضا و ازشون فرزند صالح خواستم الانم پسرم 9ماهشه بغلم خوابه.خدارو هزاران مرتبه شکر میکنم

اولش بیست و خورده ای ب ود بعد این مکملا که مصرف کرد حدود 40_45میلیون شد.البته نمیونم اعتقاد داری یا ...

خداحفظش کنه خدابرات نگهش داره مال همسرمن تعدادش کمتره ببخشید توروخدا اینقد سوال میپرسم گرید چند بود مال همسرشما؟

[QUOTE=64135726]خداحفظش کنه خدابرات نگهش داره مال همسرمن تعدادش کمتره ببخشید توروخدا اینقد سوال میپرسم گرید چند بود ...[QUOT

خواهشا ممیکنم

نمیدونم ولی کم نبود دکتر ارولوژی گفت حتماباید عمل بشه دو طرفه بود