2777
2789
عنوان

ماجرای دختری متولد 74

315 بازدید | 10 پست

ماجرا از اینجا شروع میشه که ما زنها هیچوقت هیچوقت پشت هم نبودیم و نخواهیم بود،همیشه یه زن یاعث از هم گسستن زندگیها میشه،همیشه ما خانمها به فکر خودمون بودیم،یه لحظه خانمهایی که  خیانت میکنن به هم جنس خودشون فکر نمیکنن که اگر بفهمه چه حالی میشه

دیگه اینکه بعضی ها جوری میخوان مچ این بنده خدا رو بگیرن انگار اختلاسگر چند میلیاردیه بابا مالتون رو نبرده که باورش ندارین فقط خیلی راحت از تاپیکش برید،خودش کم سختی کشیده حالا باید بار حرفهای شماها رو هم به دوش بکشه؟

و اینکه آینتای عزیزم خانمها با حرف زدن آرو میشن و مردها با سکوت(البته خودت روانشناسی) تو فقط میخواستی دردل کنی و بار دلت سبک شه ولی بعضیها از روی نادونی بدتر میکنن حال آدم رو بهشون توجهی نکن

دیگه اینکه به این فکر کنید حتی اگه داستان واقعی نباشه ممکن نیست توی این کره به این بزرگی این اتفاق واسه کسی اقتاده باشه؟آخه چقدر سطحی نگرید؟یکم ابعاد بزرگتر رو ببینید

حرف آخر موفق باشی آیتای عزیزم و دیگه روی غم نبینی

اگه این داستان رو بتونی کتاب کنی عالی میشه شایدم درس عبرت برای کسی که گوش شنوا داشته باشه

منم داستانشون و خوندم..بچه ها میگفتن  عکس چت و حتی ویس و این جیزا مدرک نمیشه تو دادگاه.راستش من خوشحال میشم اگه کسی به جیزی شک کرد به بقیه بگه تا منم بدونم..دوس ندارم کسی از احساساتم سواستفاده کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاپیکش تعطیل شده من ناچار شدم شب برم. صبح دیدم نیست. چی شدچی گفته؟ از چی میخواستن مچ بگیرن. من ت ...

عزیزم یه بار تاپیکش تعطیل شد،بنده خدا برش گردوند،دوباره باز هی گزارش زدن تعطیل شده

چی بگم والله قاضی های نی نی سایت رای بر دروغ بودن ماجرا دادن و تعطیلش کردن 

اخر داستانش نوشت که دختر عمه ام فوت کرده 😕😕نمیتونم جواب پستاتون بدم و خودش قفلش کرد حالا هم که دیدم تعطیل شده اگه واقعا داستان از خود دراوردی بوده خدا از سر تقصیراتش نگذره ولی اگه راست گفت خدا یار و یاورش 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
اخر داستانش نوشت که دختر عمه ام فوت کرده 😕😕نمیتونم جواب پستاتون بدم و خودش قفلش کرد حالا هم که دید ...

حالا اگرم راست نبود قلم خوبی که داشت،شما به عنوان یه داستان خوندی 

البته در این جهان لایتنهای ممکنه برای کسی از این اتفاقات حتی بدترم افتاده باشه

حالا اگرم راست نبود قلم خوبی که داشت،شما به عنوان یه داستان خوندی  البته در این جهان لایتنهای ...

بله وقتی یه داستان میخونی و میدونی داستانه خیلی تحت تاثیر احساسات قرار نمیگیری چون میدونی غیر واقعیه اما وقتی داستان زندگی که میگن واقعیه میخونی خیلی راحت تاثیر قرار میگیری بسا که خیلی دوستان گفتن گریه هم کردن این یعنی سو استفاده ار احساسات پاک دوستان 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
بله وقتی یه داستان میخونی و میدونی داستانه خیلی تحت تاثیر احساسات قرار نمیگیری چون میدونی غیر واقعیه ...

به نظر من زیاد دور از ذهن نبود ،عکس چت و شناسنامه و طلاق و نامه ی تعویض شناسنامه هم گذاشته بود

به نظر من زیاد دور از ذهن نبود ،عکس چت و شناسنامه و طلاق و نامه ی تعویض شناسنامه هم گذاشته بود

بله اما میتونه یه عقد ساده بوده باشه بعدشم طلاق گرفته باشه که این بهش شاخ و برگ داده باشه