2777
2789
عنوان

روزهاي كوفتي

159 بازدید | 12 پست

من فقط اينجوريم يا نه؟ 

هر چي بزرگتر ميشمانگار بدتر ميشه سخت تر ميگذره  اما انرژي من كمتر نميشه نميتونم بيكار بمونم جايي نرم سرگرم نباشم 

اما از طرفي دل و دماغ هركاريم ندارم  قبلا كافي بود يه كلاس ثبت نام كنم تمام روزام حتي با فكرشم خوش بودم اما الان هيچي كافي نيست  

خستم از اين بطالت  شما براي گذروندن اين روزاي كوفتي چيكار ميكنيد ؟  چرا انقدر روزا رنج اور و خسته كننده ميگذره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همیشه امیدوار ب آیندم و از روزهای الان و گذشته متنفر اما همینجور ک مسگذره میبینم بدتر میشه ک بهتر نمیشه میگم یادش بخیر قدیما حیف قدرشو ندونستم و اینو میدونم ک بعدها ب این روزام قبطه خواهم خورد چون میدونم ک بدترین ها انتظارمه😔😔

منه همیشه شاد حالم امروز خیلی بده لعنت ب جمعه ها

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
منم همیشه امیدوار ب آیندم و از روزهای الان و گذشته متنفر اما همینجور ک مسگذره میبینم بدتر میشه ک بهت ...

فقط جمعه ها نيست هميشه همينه  نميخوام ناشكري كنم تنم سالمه  اما دلم خوش نيست همش حسرت ميخورم حسرت روزاي جونيم كه بي هدف داره ميره 

من دارم از قانون جذب استفاده میکنم سرطان سینه بگیرم

😂😂😂😂

حداقل ی چیز خوبو اتخاب کن ک مرگش حتمی باشه سرطان سینه ک خوبه 

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......