2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنماییم کنید؟؟سنوگرافی آنومالی ۱۸ هفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 144 پست
این اطرافیان الان میگن عقده پسرداشته اونجوری گفتن😣اخه همسرم تک پسره کلا پسر تو فامیلامون خیلی کمه م ...

خانومی شما هم قطعی وصد در صدی بهشون نگو .مثلا بگو گفتن فعلا کمالا مشخص نیس ولی احتمالا پسره .چند هفته ای؟

خانومی شما هم قطعی وصد در صدی بهشون نگو .مثلا بگو گفتن فعلا کمالا مشخص نیس ولی احتمالا پسره .چند هفت ...

من الان ۲۴ هفتمه.تو ۱۸ هفته بهم گفت پسر.و تو ۱۳ هفته و ۴ روز گفت شبیه پسره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ۲۴ هفتمه.تو ۱۸ هفته بهم گفت پسر.و تو ۱۳ هفته و ۴ روز گفت شبیه پسره..

بابا بخدا پسره منم که دیدم پسره اما حالا شما خیلی محکم وقطعی بهشون نگو که پسره .من دیدم خیلیا تازه الکی میگن جنسیتش مشخص نیس.منم گفتم اگه رفتم سونو گفتن پسره تا اخر بارداریم به کسی نمیگم 

بابا بخدا پسره منم که دیدم پسره اما حالا شما خیلی محکم وقطعی بهشون نگو که پسره .من دیدم خیلیا تازه ا ...

ان شاء الله تو دلی شما هم یه اقا پسر گل باشه که جفتتون جور بشه😇همون نگید بهتره

علائمت چیا بود حلدونه جونم؟

همون حالتا به شک انداخته من....دقیقا حالتام مثل سر دخترم.ترشی و شوری دوست دادم.کوچکترین حالت تهوع هم نداشتم سر هیچ کدوم...چهرم هم تغییر نکرد اصلا.

ان شاء الله تو دلی شما هم یه اقا پسر گل باشه که جفتتون جور بشه😇همون نگید بهتره

مرسی از دعا خوبت.میدونی چون بارداریم ناخواسته بوده حس میکنم اگه اینم دختر باشه خیلی همه میخواد با دیده ترحم نگاه کنن بهم .مردم وکه میشناسی؟

مرسی از دعا خوبت.میدونی چون بارداریم ناخواسته بوده حس میکنم اگه اینم دختر باشه خیلی همه میخواد با دی ...

منم ناخواسته باردار شدم دخترم ۸ ماهش بود باردار شدم از شیر گرفتمش..😑ناراحتشم🙁بله دقیقا مشکل من هم ایم مردم هستن الان میگن مجبور بود انقدر زود از چی جا میموند.....

همون حالتا به شک انداخته من....دقیقا حالتام مثل سر دخترم.ترشی و شوری دوست دادم.کوچکترین حالت تهوع هم ...

منم اصلا ویار ندارم .ولی سر دختر دوماه ویار بد داشتم.کلا همه چیز میخورم هم ترشی وهم شیرینی فقط یکم سرگیجه دارم شکمم هم خیلی زود داره بزرگ میشه ولی سر دخترم تا 6ماه هیچکس نمیفهمید حامله ام.خیلیم جوش زده صورتم

منم اصلا ویار ندارم .ولی سر دختر دوماه ویار بد داشتم.کلا همه چیز میخورم هم ترشی وهم شیرینی فقط یکم س ...

نمیدونم چرا سر دومی ادم انقدر زود شکمش میاد جلو..فکر کنم بخاطر اینکه رحم جا بازکرده سر اولی دومی زود معلوم‌میشه.....ان شاء الله پسر😇کی سنو دارید؟؟کجا زندگی میکنید؟

منم ناخواسته باردار شدم دخترم ۸ ماهش بود باردار شدم از شیر گرفتمش..😑ناراحتشم🙁بله دقیقا مشکل من هم ...

منم مامانم باهام قهر کرده ولی مطمینم اگه پسر باشه نی نی خودش اشتی میکنه.نه اینکه خانواده پسر دوستی باشیما نه .اما خب دخترشو دارم دلم میخواد این یکی پسر باشه 

میگه چرا انقد زود دوباره باردار شدی همش سرکوفتم میده.میگه بیا برو سقطش کن

وای جای من بودید چی میگفت.مامان من تهران زندگی میکنن.من خودم همدان زندگی میکنم به عبارتی خانوادم پیشم نیستن.ولی خانواده شوهرم خیلی کمکم هستن...مامانم شنید باردارم و من اسم سقط اوردم کلی دعوام کرد گفت بهتر بزار باهم بزرگ بشن کلی هم خوشحاله