2777
2789
عنوان

اپارتمان قدیمی یا جدید؟؟😕

515 بازدید | 11 پست

بنظرتون اپارتمان قدیمی یعنی مثلا ۱۲ سال ساخت تو محله خوب شهر خرید شه بهتره؟

یا اپارتمان نو ساز اما محله ای که خوب نباشه؟؟

با توجه به پولی که موجود باشه....

اخه معمولا  اپارتمان های ۲۰ سال ساخت محله خوب رو بهتر میخرن تا نوساز محله بد😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب محله خوب خيلى بهتره . خونه رو كمى بازسازى كنين خيلى خوب ميشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
خب محله خوب خيلى بهتره . خونه رو كمى بازسازى كنين خيلى خوب ميشه

اخه دقیقا ما همینکارو کردیم رفتیم محله خوب خریدیم اما ۱۱ سا ساخت میخوایم کابینت و سرامیک حمام و دستشوییم عوض کنیم ولی یه عده میگن نه نکن و خرجت الکیه و برچسب بزن ولی خودم میگم برچسب که نمیشه😕میترسم با بازسازی ضرر کنم اگه خواستم چند سال دیگه بفروشمش

اخه دقیقا ما همینکارو کردیم رفتیم محله خوب خریدیم اما ۱۱ سا ساخت میخوایم کابینت و سرامیک حمام و دستش ...

عزيزم چرا از الان به فروشش فكر ميكنى؟ اگه تواناييش رو دارى اونجور كه دوست دارى بازسازيش كن لذتشو ببر بالاخره دارى اونجا زندگى ميكنى. تا چندسال ديگه كه بخواى بفروشى خب دوباره بازسازى ميخواد اون ديگه با خريدار

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

ما نوساز داشتیم دور از مرکز شهر،تو رفت و آمدها با وسیله شخصیمون کلی وقتمون گرفته میشد و از نشستن تو ماشین خسته می شدیم،عطایش را به لقایش بخشیدیم،ترجیح دادیم خونه قدیمی اما یک جای خوب بگیریم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل