2777
2789
عنوان

تاتو خط چشم

109 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها .فردا میخوام برای خط چشم و سایه ابرو برم آرایشگاه.البته سایه ابرو قبلا انجام دادم برای ترمیم میرم.اما خط چشم رو دو دلم.کسی بوده خط چشم زده باشه اما پشیمون شده باشه.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

من زدم پشیمونم نیستم

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای خوب برو پول بیشتری بدی اما خوب باشه ارزشش رو داره من خواهرم یک سال و نیمه زده گرونتر بود اما هنوز تغییری نکرده

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
بعد ب مدت رنگش از دست میره ب سبز میزنه

اینجا رو کسی معرفی کرده بهم.خودش دو ساله زده اما رنگش به سبز نمیزنه.ولی اطرافم همه همین حرف شما رو میگن دو دل شدم.

جای خوب برو پول بیشتری بدی اما خوب باشه ارزشش رو داره من خواهرم یک سال و نیمه زده گرونتر بود اما هنو ...

اینجا خط چشم رو گفته سیصد تا سیصد و پنجاه.باور میکنی استرسی دارم .همش میگم اگه یه روز پشیمون شدم راه یرگشتی نیست

اینجا خط چشم رو گفته سیصد تا سیصد و پنجاه.باور میکنی استرسی دارم .همش میگم اگه یه روز پشیمون شدم راه ...

من بالا رو۳۰۰گرفت پایین رو۲۴۰😐اما راضیم از کارش قبلش حتما خودت تو خونه با مداد خوشکل بکش

من بالا رو۳۰۰گرفت پایین رو۲۴۰😐اما راضیم از کارش قبلش حتما خودت تو خونه با مداد خوشکل بکش

برای من فقط بالا سیصد گفته اونم اول گفتم بن مژه  بعد گفتم یه خط چشم نازک بهتره.مشکل اینجاست من اصلا خط چشم کشیدن بلد نیستم .یعنی جز تو عروسیا که آرایشگاه رفتم هیچ وقت نکشیدم خودم.

برای من فقط بالا سیصد گفته اونم اول گفتم بن مژه  بعد گفتم یه خط چشم نازک بهتره.مشکل اینجاست من ...

من چشمام حالت نداره اینجوری انگار حالت پیدا کرده.بعدم برا همیشه نیس نهایتا یک دوساله اگه دوسش نداشته باشی بعد پاک میشه