2777
2789

سلام قبلا هم یه بار پرسیدم ولی باز میخوام بپرسم و نظرتونو بدونم....یه آپارتمان تقریبا 120 متری خریدیم ۱۱ سال ساخت هست...قراره ۴ سال فقط بمونیم...اما ساده هست و سرامیکای حمام دستشویی سالمه ولی قدیمی ...کابینتا هم دراش ام دی اف هست اما داخلش فلزه😟من خودم میگم سرامیکا و کابینتا عوض کنیم که خب تقریبا 12 تومنی میشه بنظرتون بعد ۴ سال میاد رو خونه؟؟؟بهتره بازسازیش کنیم؟؟؟بیشتر پسند میکنن؟خیلیا میگن ول کن یه برچسب بزن بره خیلیا هم میگن خرج کنی رو قیمت خونه میاد😟😟نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که عوض کن، خونه از این رو به اون رو میشه

تو خارج یه شغلی هست طرف میخواد خونه شو بفروشه میسپاره به طراح دکوراسیون فروش، که طوری تغییر بده که از نظر روانشناسی و زیبایی شناسی مشتری جذب کنه قیمتش بره بالا

تازه شما میخواید هم زندگی کنید هم بفروشید ظاهرش قطعا مهمه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

خب اگر خونه رو بازسازی کنید راحت تر فروش میره قیمتش هم زیادتره 

ماهم خونه میدیدیم خیلی برامون مهم بود که هنه چیز به روز باشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

البته كه رو قيمت خونه حتما مياد..شما هم كابينت هارو حتما تو اين ٤ سال تميز نگه دار

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

ما چون تازه واسه داداشم خونه خریدیم و خیلی خونه ها رو دیدیم تجربمو بهت میگم.

بازسازی روی قیمت خونه تاثیر داره ولی نه اونقدری که فکرشو می کنی. شاید ! متری ۱۰۰ تومن الان رو خونه ات بیاد ولی خب تا ۴ سال دیگه ممکنه باز چیزای جدیدتری مد بشه بعد ۴ سال به سن خونه ات اضافه شده که خودش باعث افت قیمته.

من خودم بودم بازسازی نمی کردم. بازم تصمیم با خودته.

😅😅😅كي گفته مياد رو قيمتش بنگاه دارها ميگن سراميكه نميگن مال امساله يا ١١سال پيش بنظرم نكن خرج ا ...

اخه مجتمعی که هستیم خیلیا میان میگن سادس و اونایی رو میخرن که توش کار شده...ما خودمونم کار شده میخواستیم وای گیرمون نیومد....راستش حمام و دستشوویش بو میده کابینتاشم خیلی کثیف و چرب و بد فرمه برا همین گفتم سرامیکا و کابینتا عوض کنم 😟😟

بنظر من که عوض کن، خونه از این رو به اون رو میشه تو خارج یه شغلی هست طرف میخواد خونه شو بفروشه میسپ ...

خودمم همینو میگم ولی بعضیا میگن نه چون خونه نو نیست برچسب بزن از طرفیم ۴ سال دیگه میشه قدیمی کسی نمیگه اره برچسب زده میگن کابینتاش فلزه😟برا همین میگم برم ام دی اف کنم....نمیدونم فقط میترسم خرج الکی کنم

ما چون تازه واسه داداشم خونه خریدیم و خیلی خونه ها رو دیدیم تجربمو بهت میگم. بازسازی روی قیمت خونه ...

اخه ۴ سال دیگه بدون بازسازی دیگه خیلی قدیمی میشه نمیشه؟الان طرف میشناسم خونه ۲۰ سال ساخت خریده میگه نه خوبه ۳ سال پیش بازسازی شده😕