2777
2789
سلام عزیزم یه حلوای بارداری هس خیلی عالیه من چن سال قبل از تو نی نی سایت برداشتم به خیلیا دادم باردا ...

سلام عزیزم ممنون میشم بگی

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو هفته 7 هستم نگران شدم.علائم چی بود!!

عزیزم من لکه بینی داشتم بعدش شد خونریزی و دل درد شدید امپول ضد سقط زدم شیاف زدم ولی دیگه خدا نخاست انشالله برا شما مشکلی پیش نمیاد

عزیزم این حلوا رو درس میکنی از روز اول پریودی تا ده روز میخوری هم خودت هم همسرت روزی یه قاشق صب ناشتا یکم تنده اما باید بخوری    در صمن همزمان ختم دعای معراج رو شروع کن تا چل روز و سوره مریم هم تا چل روز ان شاءالله باردار میشی.

چطور مامان شدي؟؟؟ چي كمكت كرد?? دعا؟؟حلوا؟؟؟

هیچی.مسافرت بودیم جوری که فکرشم نمیکردم باردار بشم اخه  اقدام درستی نداشتم و زیادی گشتیم

ممنون عزیزم انشالله شماهم هرچی زودتر تیکر بارداری بزنی گلم

چقدر خوشحال شدم ديدم بارداري كامنتاي قبليتون رو خوندم ديدم نا اميد بوديد درست مثل الان من كاش منم مثل شما وضعيتم تغيير كنه

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
چقدر خوشحال شدم ديدم بارداري كامنتاي قبليتون رو خوندم ديدم نا اميد بوديد درست مثل الان من كاش منم مث ...

ممنون عزیزم واقعا یجوری بود که فکرشم نمیکردم باردار بشم ی موقعی باردار میشی ک اصلا فکرشم نمیکنی.ایشالا هرچی زودتر مادر بشی😍😍😍