2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  بچم الان ده ماهشه و راه نیفتاده هنوز همه چیو به هم میریزه. در کابینت آویزون میشه.   اما قراره خونمونو به خلوتی یه مسجد بکنیم. تلوزیونم که دو ماه پیش به دیوار آویزون شده  

خدا کنار ماست🌸
برای تلویزیونت حتما گلس محافظ بگیر که نشکنه حدود 50 تومنه اگرم تونستی رو پایه دیواری نصبش کن زیاد ...

آره بابا من اگ گلس نمیگرفتم خط هایی ک الان رو گلس هست روتلویزیون بود ولی من ۳۰۰گرفتم😥

تا ٤سالگي؟؟؟؟منظورم تا زمانيه كه متوجه نيس و همه چي رو ميكشه و ميندازه

میگم که بستگی به تربیتت داره بعضی بچه ها تا ۶ سالگی هم نمیفهمن و همینطوری هستن اطرافه من خیلی از این موارد هست.شمایی که باید بچه ت رو فهمیده بار بیاری از همون یک سالگی همه چیز و بهش توضیح بده بیخودی از دستش نکش و دعواش نکن باهاش حرف بزن شاید فکر کنی متوجه نمیشه اما خیلی خوب متوجه میشه و یاد میگیره

اینکه بدون علت و بدون هدف بره وسایل و بکشه اصولا تا ۲ سالگیه اما بعدش خیلی از بچه ها به این کار ادامه میدن در حالیکه میدونن کار زشتیه

Hold on God knows what he's doing
منظورم همين حالته كه از كي شروع و تا كي ادامه داره

به محض اینکه شرو کنه 4 دست و پا بره شرو میشه. شاید 7 یا 8 ماهگی . اما تاکی ادامه داره رو نمیدونم. بچه برادرم سه سالشه و زمین و زمانو میریزه به هم

خدا کنار ماست🌸