2777
2789

آون توستر فقط گرم و برشته می‌کنه، اندازه‌ی کوچیک‌تری داره و ظروف چوبی یا پلاستیکی یا بامبو و ... نمی‌تونید توش بذارید. بیشتر به درد نون و شیرینی و کیک می‌خوره. فر مایکروویو سرعت بیشتری داره و به جز جنس فلز تقریباً همه جنس ظرفی می‌تونید داخل‌اش بگذارید

آون به انگلیسی یعنی فر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آون همون فر هستش ولي كوچيك  ماكروويو همش اشعه هستش و خوب نيسن سرطان زا هستش

من مایکروفر از اون قدیمیا داشتم مارک asel الان خراب شده ، همه چیز هم توش درست کردم نون و و کیک و پیتزا و ...

الان چی بگیرم ک جای اونو پر کنه؟ 😕

من مایکروفر از اون قدیمیا داشتم مارک asel الان خراب شده ، همه چیز هم توش درست کردم نون و و کیک و پیت ...

من ماكروفر بوش خوبه 

من براي جهازم گرفتم 

خيلي تعريفشو شنيدم 

يخ زوداي و همه جيز داره

آون توستر فقط گرم و برشته می‌کنه، اندازه‌ی کوچیک‌تری داره و ظروف چوبی یا پلاستیکی یا بامبو و ... نمی ...

من مایکروفر از اون قدیمیا داشتم مارک asel الان خراب شده ، همه چیز هم توش درست می کردم نون و و کیک و پیتزا و شیرینی و پیراشکی و  ...

الان چی بگیرم ک جای اونو برام پر کنه؟ 

من مایکروفر از اون قدیمیا داشتم مارک asel الان خراب شده ، همه چیز هم توش درست کردم نون و و کیک و پیت ...

یه مدلی بخرید که فر هم داشته باشه. در واقع فر-مایکروویو بخرید که هم عملکرد مایکروویو داشته باشه هم فر باشه که بتونید توش چیز بپزید و از گریل‌اش استفاده کنید. من همچین چیزی دارم راضی‌ام

من مایکروفر از اون قدیمیا داشتم مارک asel الان خراب شده ، همه چیز هم توش درست می کردم نون و و کیک و ...

همون مايكروفر كه شما ميگين آون توستر هست

مايكروفر يه اصطلاح اشتباهه

ميتوني بجاش بازم اون توستر بخري يا فر توكار