2777
2789
عنوان

آزمايش ژنتيك يا همون كاريوتاپ

2795 بازدید | 24 پست

بچه ها سلام كسى آزمايش ژنتيك انجام داده ميدونه هزينه اش چقده ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای نوبت امنیوسنتز رفتم تو برگه ای ک بهم داد قیمتشو زده بود

قیمت ازمایشگاه ۱۰۹۹۰۰۰

قیمت انجام ۴۹۰۰۰۰

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

من بخاطر سقطم دکتر برام تجویز کرد آخه با همسرم فامیل هستیم 4/5روز پیش آزمایش دادیم هزینه ش برا خودمو همسرم 640شد هر کدوممون 320

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

خيلى ممنون بچه ها منم سقط دارم واسه همين دكتر ازم خواسته انجام بدم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من بخاطر سقطم دکتر برام تجویز کرد آخه با همسرم فامیل هستیم 4/5روز پیش آزمایش دادیم هزینه ش برا خودمو ...

سلام عزیزم , کجا آزمایش رو انجام دادین و کی انجام دادین  و چقدر طول میکشه جوابش ؟

سلام عزیزم , کجا آزمایش رو انجام دادین و کی انجام دادین  و چقدر طول میکشه جوابش ؟

سلام دوستم من رویان انجام دادم.دقیقا یکشنبه هفته پیش بود.جوابش تو برگه ای که بهم دادن نوشته 2شهریور تماس بگیرم ببینم جوابش آماده شده 

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
شهریور که خیلی دیره ؟  الان بارداری ؟

بله رویان خوبه چون من با میکرو توی رویان باردار شدم از پارسال تحت درمان ناباروریم بودم توی رویان که میکرو کردم و باردار شدم ولی خرداد ماه سقط شد الانم دکتر بهم  گفت جلوگیری کنم و بعدم برام مشاوره ژنتیک تجویز کرد که دکتر ژنتیک برام آزمایشا رو نوشت 

تو آزمایشگاه گفتن ظرف 35روز جوابش آماده میشه ولی  توی برگه نوشته بود 2شهریور تماس بگیرم 

تیکرمو هنوز دلم نیومده بردارم 

راستی اگه فرهنگی هستین تخفیف دارن برای هزینه ها.کل هزینه آزمایشا برای ما 120شد 

بله رویان خوبه چون من با میکرو توی رویان باردار شدم از پارسال تحت درمان ناباروریم بودم توی رویان که ...

منم دیروز رفتن رویان تشکیل پروده دادم برای سقط مکرر . یه سری آزمایش نوشت . ژنتیک و ذخیره تخمدان رو دادم ،  بقیه رو هم شهریور باید انجام بدم .

عزیزم، توکل به خدا اینبار  بارداری سالمی داشته باشی . 

منم دیروز رفتن رویان تشکیل پروده دادم برای سقط مکرر . یه سری آزمایش نوشت . ژنتیک و ذخیره تخمدان رو د ...

ممنونم عزیزم من ذخیره تخمدان رو پارسال دادم گفتن دیگه لازم نیست تکرار بشه.شمام موفق باشین.ان شاءالله شمام هرچی زودتر باردار بشین و نی نی تون سالم بیاد بغلتون الهی آمین

راستی دوستم دوتا سقط داشتن گفتش آزمایش ایمنی و انعقادی دادن ولی پزشک من اینارو برام ننوشت سری بعد برم رویان حتما به دکترم میگم برام بنویسه چون خیلی از دکترا فراموش میکنن باید بهشون بگیم 

دوستم میگفت با این آزمایشا علت سقطش مشخص شده و سری بعد میتونه بارداری موفقی داشته باشه

به نظرم شما اگه این آزمایشا رو انجام ندادین خوبه که انجام بدین