2777
2789
عنوان

دیشب توی عروسی بد ضایع شدم

3530 بازدید | 129 پست

بعد عمری رفتم عروسی عروسی پسر عمم بود 

من نشسته بودم حالا مامانم هی اصرار پاشو برو برقص (بعد رقص کورد هارو که دیدین چجوریه ) بعد دامادمون رو از پشت دیدم فکر کردم اونه رنگ کت شلوار همه چیزش شبیه اون بود خواستم برم دستشو بگیرم البته کنارش پسر عمم بود یه لحظه نیمرخشو دیدم گفتم اه این که اون نیست پسره هم همینجوری نگام میکرد با تعجب خیلی خیت شدم بعد بخاطر اینکه بیشتر از این ضایع نشم روی سن دور زدم اومدم نشستم وای خیلی بد بود خیلی 

از اون شب دارم دعا میکتم کسی ندیده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی بود حالا؟؟

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

آخی عزیزم خب میرقصیدی باهاش..تو اون بنده خدارو ضابع کردی که

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل