2777
2789

رفتم رویان دکتر برام هیستروسونوگرافی نوشته من تا حالا دوبار عکس رنگی رحم گرفتم خیلی درد داشت 

حالا واقعا این هیستروسونوگرافی همون عکس رنگی رحمه؟

اگه بهشون بگم با بیهوشی برام انجام میدن؟؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

من سونو هيسترو شدم عزيزم

نميدونم همين كه شما ميگي هست يا متفاوت

مثل سونو عادي، يعني يكبار عادي سونو واژينال شدم

بار دوم با ي لوله، سرم وارد رحم كردن و دوباره سونو شدم

درد شديدي نداشت

عين درد اول پريودي بود

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سونو هيسترو شدم عزيزم نميدونم همين كه شما ميگي هست يا متفاوت مثل سونو عادي، يعني يكبار عادي سون ...

عزیزم لوله ش فلزی و بلند بود؟

آخه من عکس رنگی رحم گرفتم انگار اینجوری بود

خیلی ترسیدم 

عزیزم واقعا درد نداشت؟

لوله رو که میفرستن داخل درد نداره ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
من سونو هيسترو شدم عزيزم نميدونم همين كه شما ميگي هست يا متفاوت مثل سونو عادي، يعني يكبار عادي سون ...

راستی خانمی دکتر چرا اینو برا شما تجویز کرد؟

با این هیستروسونوگرافی خدای نکرده مشکلی که براتون تشخیص داده نشد؟

و سوال آخرم اینکه نوشته باید با همراه برم مگه بعدش مشکلی پیش میاد که باید همراه داشته باشم

شمام همراه داشتین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم لوله ش فلزی و بلند بود؟ آخه من عکس رنگی رحم گرفتم انگار اینجوری بود خیلی ترسیدم  عزیزم ...

به نظرم لولش سوند بود

اصلا درد نداشت

با تزريق سرم ب داخل رحم

ي فشاري فقط حس ميشه

سريع چون تموم ميشه، سرم هم مياد بيرون

دردش تموم ميشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
راستی خانمی دکتر چرا اینو برا شما تجویز کرد؟ با این هیستروسونوگرافی خدای نکرده مشکلی که براتون تشخی ...

اگه مال شما همين باشه، من همراه نداشتم

فقط نوار با خودت ببر

من مشكوك به داشتن پوليپ بودم كه با اين سونو تشخيصش صددرد صد شد

چند وقت بعدش هم هيستروسكوپي شدم

اگه مال شما همين باشه، من همراه نداشتم فقط نوار با خودت ببر من مشكوك به داشتن پوليپ بودم كه ب ...

خیلی ممنونم عزیزم که با حوصله جواب دادین

برای شمام نوشته بود هیستروسونوگرافی؟یا سونوهیسترو؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنونم عزیزم که با حوصله جواب دادین برای شمام نوشته بود هیستروسونوگرافی؟یا سونوهیسترو؟!

دكتر و دستيارانش ميگفتن سونو هيسترو

نوشته اي نديدم تا اسم دقيق و كاملش باشه

نه این سونوگرافی واژیناله که دقیق تره ویه لوله وارد بدن می کنن برای من خیلی دردناک بود چون یبار لوله دراومد ومجبور شدن درش بیارن ودوباره وارد کنن البته مدتش زیاد بود ولی دردس در حدود چند ثانیه خیلی شدید بود .بعدش دچار لکه بینی شدم تا سه روز فقط حتما انتی بیوتیک بخور خودشون البته بهت میگن .من عکس رنگیم گرفتم ولی اون بی حسی زدن اصلا درد نداشتم ولی این دردداشتم یکم .اکثر این سونورو انجام نمیدن چون تخصصی تره

نه این سونوگرافی واژیناله که دقیق تره ویه لوله وارد بدن می کنن برای من خیلی دردناک بود چون یبار لوله ...

ممنونم عزیزم بابت پاسخی که دادین.ااین که شما انجام دادین هیستروسونوگرافی بود؟؟

به شما گفتن همراه داشته باشین؟

لوله ش فلزی بود؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم من پارسال عکس گرفتم بعد شش ماه بعدش سونوی هیسترو انجام دادم .نه فلزی نبود البته من کامل نمی دیدم چون دراز کشیده بودم ولی تا اونجایی که بعد از تموم شدن کاردیدم حالت سوند داشت ویه مایعی روتزریق کردنو دکتر از مونیتور میدید و اونو جابجا می کرد.برای من بی حسی نزدن وسونوم یباردراومد دوباره وارد کردن واین باعث دردم شد .به من گفتن همراه لازم نیست چون بی حسی نداشتم که مشکلی ایجاد بشه دردشم همون موقع سونو هستس فقط من نواربردم شما هم ببر تا دوسه روزم ممکنه دردای خفیف پریودی داشته باشی فقط انتی بیوتیکو حتما بخور.بپرس اگه قراره بی حسی بزنن براشما حتما همراه ببر در غیر این صورت نمی خواد

اره عزیزم من پارسال عکس گرفتم بعد شش ماه بعدش سونوی هیسترو انجام دادم .نه فلزی نبود البته من کامل نم ...

خیلی متشکرم دوستم عالی جواب دادین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40