2777
2789

خوشگلم اما دکتر پوست سراغ ندارم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتر پوستي كه سنتي درمان كنه ميخواي؟ يا حتما دارو ميخواي؟

هرکدوم بهتر باشه. چون خیلی وقته نرفتم هیچ جا سراغ ندارم.😕😕 اخرین بار دکتر شیمیایی رفتم با انواع کرم 😁😁

هرکدوم بهتر باشه. چون خیلی وقته نرفتم هیچ جا سراغ ندارم.😕😕 اخرین بار دکتر شیمیایی رفتم با انواع کر ...

اين دكتر من خيلي خوبه هم تخصص پوست داره هم طب سنتي شايد طول درمان يكم طولاني تر بشه ولي كاملا از ريشه مشكل حل ميشه، دكتر يارقلي كلينيك امون ميرداماد،

021 2292 2510

عزیزم اگر رژیم پاکسازی کبد بگیری روی پوستت هم تاثیر میذاره  و اساسی حل میشه . 

وگرنه هر دارویی هم بزنی تاثیرش موقته

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

من دوستم رفت دکتر طب سنتی  هم لاغر شد هم پوستش خیلی شفاف و روشن شد . خیلی سرحال و شاد شده . غذای سالم میخوره و همه چی هم تو رژیمش هست

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
چی هست عزیزم؟؟

اگر بری دکتر طب سنتی  بهت میگه مثلا به دوست من گفته بود صبح ناشتا  اول خاکشیر دم کرده  و ترنجبین بخوره تا کاملا  روده هاش پاکسازی بشه .

هر روز  سالاد و جوانه گندم و روغن زیتون میخورد 

ماسک های گیاهی به پوستش میزد مثل جوانه گندم و ماست .

سدر و ماست 

حنای بیرنگ و ماست 

دوستم میگه احساس سبکی دارم و بدنش سم زدایی شده 

میشه آدرسشو بهم بدی عزیزم ؟چون خیلی دوست دارم لاغر هم بشم

چشم از دوستم میپرسم بهتون میگم