2777
2789
عنوان

شیراز واسه زندگی خوبه?

17607 بازدید | 74 پست

شوهرم میگه بیا بریم شیراز زندگی کنیم الان بوشهریم بنظرتون تصمیم درستیه?? اگر اره .کجای شیراز خوبه کجاش خوب نیس?? 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا همون بوشهر بمونید.اگه میخوای شوهرتو بدزدن بیا شیراز.

وا خخخ البته شوهرم خیلی سر به زیره و بهش اعتماد هزار درصد دارم ..  بازم نظرتون همونه?? 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره خوبه ، خنک تر از بوشهره ، ولی خونه ها گرونن ، کار هم به سختی گیر میاد کار خوب

قیمت خونه ها تقریبا چنده من شنیدم ی شهرکی هست تقرببا 80 تومنه اپارتمانی 80 متری صحت داره بنظرتون???  بعدشم کار شوهرم اینجا ماهی فروشیه گف میرم شیراز از بوشهر ماهی سفارش میدم میفروشم 

برای تفریح و مسافرت عالیه

من دوستشون دارم.نظرم همینه که گفتم.چون خودت ریپلای کردی جوابتو میدم.پست شما فوق العاده توهین آمیزه.امیدورام دوستای شیرازی نبینن چی نوشتین😑

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
ما که ۱۷ ساله شیرازیم هنوز کسی شوهرمون ندزدیده 😂

😅. قبلا کجا بودین?  یا شیرازی هستین ?

من باشم میرم؛حداقل آب وهواش بهترازبوشهر😓

اره خداییش خیلی گرمه ولی من عشق دریا دارم برا همین یکم مرددم