2777
2789

سلام من امسال کنکور دادم وای کلید سوالارو نگاه نکردم پارسالم نگاه نکرده بودم دیروز یکی از دوستامو دیدم که دیده بود استرس گرفتم که نکنه کار اشتباهی کردم شماهم وقتی کنکور دادین کلیدو دیدین وور اخر برای من و همه ی کنکوریا دعا کنیین من هدفم پزشکیه ممنون

من حتی بعد از امتحانای تشریحی هم نکاه به جواب نمیکنم 

منتظر میمونم جوابش بیاد 

بالاخره ادم‌ خودش میفهمه در چه حدی بوده چقد بلد بوده چقد نبوده با نگاه کردن به جواب هم اتفاق خاصی نمیوفته فقط خودتو ازار میدی 

ریلکس باش بهش فکر نکن

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این سالی که داره میاد سال اخرم

3سال پیش دادم کنکور از جلسه که اومدم بیرون کلا قضیه کنکور رو بوسیدم گذاشتم کنار نه جواب  ها رو نگاه کردم نه چیزی کلا ریلکس بودم کتاب هامم جمع کردم بردم انباری😂 تا روزی که جواب ها بیاد😂😂

چه خوبه که همیشه پیشمی محمدم😍❤

من پارسال رتبم حدود 5000هزار شد موندم امسال که پزشکی بیارم ولی استرسم نداشتما ولی فهمیدم که دوستم کلیدارو دیده یه طور شدم از طرفی هم دل دیدن جوابارم ندارم کسی تا حالا اینطور بوده