چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه میکنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عطاران؛بلوار محمود نژاد؛تقاطع عراقی(نزدیک زنبیل آباده)
شنبه دوشنبه چهارشنبه عصر
پنجشنبه ها صبح
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود