2777
2789
عنوان

خانم های قمی بیاید

426 بازدید | 17 پست

متخصص زنان خوب تو قم میشناسید؟؟؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

ترجیهن توی بنیاد و زنبیل آباد باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

خانم دکتر خانساری که خودم تحت نظرش هستم 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا ابراهیمی....بلوار امین

سخت نوبت میده؟؟؟

چه روزایی هست؟؟

خانم دکتر خانساری که خودم تحت نظرش هستم 

عزیزم مطبش کجاس؟؟؟

نوبت دهیش چه روزاییه

دکتر شکیبا فر فقط سه شنبه ها میاد قم 45متری صدوق

دکتر شکیبا یه بار رفتم

تو ابوریحان میشست اونموقع

خوشم نیومد راستش...صد نفرو باهم راه میده توی اتاق

عزیزم مطبش کجاس؟؟؟ نوبت دهیش چه روزاییه

عطاران؛بلوار محمود نژاد؛تقاطع عراقی(نزدیک زنبیل آباده)

شنبه دوشنبه چهارشنبه عصر 

پنجشنبه ها صبح 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
سخت نوبت میده؟؟؟ چه روزایی هست؟؟

من خیلی وقته نرفتم

ویزیتش سخته گرفتنش

مطبش خیلی شلوغه

ولی کارش عالیه شاید بهترین متخصص قم باشه

من خودم برا مشکلات اساسی پیشش میرم

برا مشکلات معمولی همین خوانساری هم بد نیست....میدان سعیدی هستش.

ولی دکتر صداقتی وزهرا عزتی از اونم بهترن